11 semne că ești într-o relație cu un om rău și singura soluție rațională este – despărțirea.

Și nu contează dacă este o relație de prietenie sau una romantică. Dacă observi aceste semne, singura soluție rațională este să te desparți de un astfel de om.

1. Punctul lor de vedere este unicul corect și nu acceptă altele.  

Acele lucruri care li se par corecte sunt singurele adevărate pentru astfel de oameni. Ei nu vor asculta niciodată pe cineva. Un punct de vedere care diferă al lor – este greșit.

2. Manipulează cu măiestrie alte persoane.

Și nu vor avea mustrări de conștiință pentru că îi folosesc pe ceilalți cu scopul de a-și atinge obiectivele. Oamenii pentru ei nu sunt altceva decât un instrument sau un obiect. Acești oameni se vor gândi întotdeauna doar la bunăstarea lor. Sunt gata să facă orice pentru a obține ceea ce își doresc.

3. Ei mint mereu.

Astfel de oameni vor recurge la minciuni pentru a-și salva pielea, sacrificând oameni complet nevinovați.

4. Nu-și vor cere niciodată scuze.

O astfel de persoană se consideră cu adevărat specială. Și tot ceea ce face – consideră că este singura decizie corectă. Chiar dacă omul este conștient de greșeala sa, mândria nu-i va permite să recunoască acest fapt.

5. Timpul altei persoane nu este valoros pentru ei.

Acești oameni vor întârzia mereu la întâlniri, în timp ce ei nu suportă când alții întârzie. Sunt obișnuiți să creadă că au dreptul să gestioneze timpul altora, hotărând cine și la ce oră trebuie să facă ceva.

6. Acești indivizi necesită atenție.

Ei sunt pretențioși față de ceilalți și nu pot trăi fără recunoaștere constantă. Motivul este îndoiala de sine, așa că încearcă să le arate tuturor importanța și valoarea lor.

7. Sunt persoane iresponsabile.

Vor face tot ce le place și nu se vor gândi la consecințele acțiunilor lor, chiar dacă pot dăuna altor oameni. Vor spune orice le vine în minte, chiar dacă pot răni profund interlocutorul.

8. Astfel de oameni sunt ipocriți

O persoană rea va ascunde întotdeauna anumite informații, fără să-și dezvăluie adevărata identitate. Ei consideră că manifestarea adevăratei esențe este un indicator al vulnerabilității.

9. Încrederea pentru acești oameni nu înseamnă nimic.

Ei nu pot justifica încrederea care le-a fost acordată. Și nu se îngrijorează deloc în acest sens.

10. Ei cred că ceilalți oameni trebuie să fie sinceri cu ei.

Astfel de oameni se consideră regi, prin urmare, îi indispune faptul că alții îi critică. Potrivit unor astfel de oameni, cei din jur trebuie doar să-i laude și să-i admire.

11. Acești oameni nu au remușcări pentru acțiunile lor.

Nu le pasă de emoțiile și sentimentele altora, cu excepția propriilor emoții. Ei vor face orice le vine în minte, chiar și atunci când înțeleg că au un comportament egoist, distructiv și toxic.