Bărbatul obține o plăcere deosebită atunci când femeia îi spune aceste 9 fraze.

Nu doar femeile iubesc cu urechile și bărbații se topesc atunci când aud anumite expresii spuse de femeia iubită. Cuvintele rostite la timp trezesc pasiunea, inspiră și te ajută să te convingi că ai făcut alegerea corectă.

9 fraze spuse de femeie care acționează ca un balsam pentru sufletul bărbatului:

1. „Ești un om deosebit”

Fiecare om se consideră unic, de aceea este extrem de fericit când i se confirmă unicitatea. Bărbatul nu va fi de acord cu rolul „unuia”, dar iată recunoașterea individualității – va acționa dezarmant.

2. “Nu am avut dreptate”

Este dificil să-ți admiți greșelile, dar trebuie să înveți să spui deschis că ai făcut o greșeală. Bărbații apreciază onestitatea și curajul femeii iubite. Această frază va șterge negativitatea acuzațiilor goale și va ajuta la restabilirea încrederii după o ceartă.

3. „Nu-mi pasă ce cred alții.”

Cu această frază, femeia arată că pentru ea este mai importantă relația, opinia bărbatului și nu zvonurile sau poziția prietenilor. După această frază, bărbatul va fi sigur că poate avea încredere în tine, că vei fi mereu de partea lui. El trebuie să fie sigur că este acceptat, înțeles și iubit.

4. „Îmi place să ascult tot ce spui.”

Nu este nimic mai rău atunci când ești copleșit de emoții, vrei să împărtășești totul cu persoana iubită, dar întâlnești o privire plictisită, lipsită de interes. Pentru bărbat este important nu doar să te prefaci că îl asculți, ci să fii interesată de conversație.

5. ”Ne putem odihni separat. Eu îmi voi găsi o activitate.”

Bărbatul nu vrea să-și jignească femeia, așa că nu îndrăznește să-i ceară să-și petreacă weekendul separat, dar va fi recunoscător dacă ea o face singură. Este mai important să vă înțelegeți reciproc, să simți dorințele celuilalt și să-i oferi libertate.

6. „Nu, nu mă supăr, nu vom pierde timpul pe negativitate.”

Există destule probleme în viață și fără supărările lungi. Dacă v-ați împăcat și i-ai spus că l-ai iertat, atunci chiar trebuie să uiți. Trădarea, cuvintele nepoliticoase – dacă după ele ai decis să rămâneți împreună, va trebui să ștergi din memorie trecutul neplăcut și să nu-ți amintești greșeala la fiecare ceartă.

7. ”Mă simt bine cu tine.”

Spunem această frază la începutul relației, dar uităm de ea în timp. Chiar și după zeci de ani trăiți împreună, bărbații se topesc când li se spune această frază.

8. ”Mă faci fericită.”

Bărbații nu pot ghici ce îți place și ce nu, de aceea trebuie să vorbești despre sentimentele tale. Fericirea este în detalii, deci, râvnitele cuvinte pot fi spuse în timpul unei îmbrățișări, atunci când primești un cadou sau doar privindu-l în ochii. El va ști că face totul bine, că este capabil să te facă fericită.

9. ”Știu că vei reuși, o poți face.”

Trebuie să crezi în el, chiar și atunci când este dezamăgit și vrea să renunțe. Încrederea că femeia de lângă tine este sigură că te vei descurca, te ajută să depășești toate situațiile dificile.

Aceste fraze tratează sufletul masculin rănit, cuceresc și fac să admiri înțelepciunea femeii de lângă tine.