Malka Lorenz: 8 secunde pentru a determina, dacă ai un bărbat adevărat

In viața de cuplu deseori nu ne mai dăm seama dacă trăim cu un bărbat sau conviețuim cu cineva în același spațiu. Deseori femeile iartă și rabdă, muncind cu ochii închiși și în gospodărie, dar și la muncă. Malka Lorenz a descris cateva situatii, in care spune el… putem sa stim daca femeia are un barbat la casa sau daca are doar un cunoscut.

Dacă soțul tău nu aduce bani și muncești singură, pentru ca să câștigi bani? Deloc – nu ai bărbat. Ai un vecin comunal care îți fură mâncarea din frigiderul tău.

Dacă colegul tău de cameră câștigă exact pentru sine și tu ești nevoită să muncești pentru ca să te poți hrăni și tu, atunci – nu ai bărbat. Ai un prieten care îți vizitează casa gratuit.

Dacă ai nevoie urgentă și disperată de bani, iar iubitul tău îți răspunde că toată lumea se confruntă uneori cu momente dificile și că într-un final totul va fi bine – nu ai bărbat. Ai un prieten și nici măcar nu îți este foarte aproapiat.

Dacă ai un atac de cord, iar iubitul tău îți răspunde la telefon: „fugi urgent la medic” – nu ai bărbat. Ai un prieten virtual (de tipul celor din internet) cald și simpatic.

Dacă te plângi, iar persoana iubită te sfătuiește să fii calmă și să nu te îmbeți din cauza prostiilor și să încerci sa fii mai puternică pentru ca să depășești această situație mai ușor, atunci – nu ai un bărbat. În ceea ce privește gradul de apropiere sufletească, este comparabilă cu cea a unui șofer de taxi.

Dacă o persoană are o anatomie masculină și chiar din când în când vă satisface 🙂 – asta nu se numește „ai bărbat”.

Determinarea dacă ai un bărbat este foarte ușoară.
Dacă îl ai, atunci nu poți avea griji și nici să te simți prost.

Malka Lorenz