Îl trădează comportamentul: 5 semne că bărbatul nu te mai iubește.

Dragostea este cel mai luminos și mai minunat sentiment din lume. Acesta poate aduce cu sine multă fericire. Dar în același timp, poate lăsa multă durere în suflet, atunci când se stinge.

Se spune că iubirea adevărată nu moare niciodată. Dar, în realitate, nu există nimic veșnic și omul care recent spunea că te iubește, dintr-un oarecare motiv s-ar putea să nu mai aibă aceleași sentimente. Chiar dacă el nu vorbește direct, poți înțelege asta prin comportamentul său. Următoarele semne indică acest lucru:

1. Mânie și iritare cu cea mai mică ocazie.

În memoria ta încă mai sunt vii amintirile când micile tale greșeli provocau râs sau o discuție în privat. Iar acum, cea mai mică greșeală îi provoacă partenerului iritare și furie. Chiar și un fleac precum e ciorba sărată – poate deveni motiv de scandal.

2. Nemulțumire constantă privind aspectul tău.

Ai început să observi că bărbatul arată tot mai des spre anumite defecte. Însă, privindu-te în oglindă, înțelegeți că, nu te-ai schimbat deloc. Atunci când iubești nu observi defectele omului drag. Dar dacă bărbatul nu te mai iubește, chiar și o aluniță pe corpul tău îi va provoca dezgust.

3. Probleme în viața intimă.

În timp, chiar și cea mai puternică pasiune se stinge. Cu toate acestea, în relație rămâne tandrețea și afecțiunea. Dacă bărbatul devine tot mai rece în pat, iar cuvintele blânde au dispărut complet din relația voastră – cel mai probabil sentimentele lui nu mai sunt aceleași.

4. Lipsa dorinței de a comunica și a petrece timpul împreună.

Bărbatul petrece mai mult timp cu prietenii, dedică timpul liber oricui, numai nu ție. Conversațiile de suflet îi trezesc iritare și el este gata să plece oricând de acasă, doar pentru a evita conversațiile cu tine. Desigur, nu este nimic rău să petreacă weekend-ul cu prietenii, dar dacă se repetă în mod constant, iar voi trăiți mai mult ca doi vecini, decât ca un cuplu căsătorit – acest lucru nu prevestește nimic bun.

5. Te pune într-o lumină proastă în fața prietenilor.

O persoană iubitoare nu va vorbi niciodată negativ despre sufletul său pereche. Orice nemulțumire trebuie exprimată în particular și nu în public. Bărbatul iubitor, dimpotrivă, încearcă să-și protejeze femeia. Prin urmare, dacă partenerul tău a început să acționeze în acest fel – este puțin probabil să aibă sentimente puternice pentru tine.

Desigur, nu ar trebui să tragi concluzii premature dacă recunoști în relația ta vreunul dintre aceste semne. Poate că motivul acestui comportament se ascunde în altceva. Cu toate acestea, dacă bărbatul se comportă iar și iar în modul descris mai sus, ai un motiv serios să reflectezi.