Dacă bărbatul îți spune aceste 6 lucruri, atunci este îndrăgostit de tine.

Fiind mai emoționale, femeile au un arsenal de cuvinte pe care le folosesc atunci când sunt îndrăgostite. Bărbații nu sunt atât de emotivi, sunt mai rezervați, de aceea femeile mai greu îi înțeleg, în special atunci când sunt curioase ce sentimente au bărbații pentru ele.

Cum înțelegi ce simte bărbatul? Dacă îți spune aceste 6 lucruri, atunci cu siguranță este îndrăgostit de tine:

“Asta mi-a amintit de tine.”

Bărbatul nu-i spune întotdeauna femeii ce crede despre ea, pentru că nu este sigur că această sinceritate nu va juca împotriva lui. De aceea, atunci când vrea să-i transmită femeii că se gândește constant la ea, va încerca să o conecteze cu o anumită situație, loc, aromă etc. Ceea ce-i amintește de ea. Astfel el vrea să-ți spună: „Mă gândesc la tine”.

„Te pot ajuta”.

Pentru bărbat este important să fie necesar, să se simtă util. Dacă îți oferă ajutorul, astfel își arată grija și, eventual, chiar iubirea.

”Arăți minunat”.

Doamnele adoră complimentele, dar uneori uită că ar trebui să le accepte cu zâmbet pe față și să nu încerce să ghicească ce vrea să spună bărbatul cu adevărat. Arăți atractiv, exact asta vrea să știi, asta este totul!

“Am observat că…”

El a observat ce fel de cafea îți place, ce culori preferi sau și-a amintit ce locuri îți place să vizitezi, ce fel de muzică iubești și ce filme preferi să vizionezi… Toate acestea arată ce îl interesează la tine, altfel de ce își îndreaptă atenția către aceste lucruri mici și chiar mai mult, le memorează?

”Sunt îngrijorat de … “

Atunci când bărbatul își împărtășește liber emoțiile legate de problemele cu care se confruntă, înseamnă că are sentimente puternice pentru tine. Bărbații își arată vulnerabilitatea doar atunci când sunt îndrăgostiți.