Cum să devii o femeie unică pentru bărbat? Iată 3 secrete.

Pentru a deveni o femeie unică pentru bărbat, nu trebuie să îndeplinești zeci de cerințe, sunt suficiente doar câteva secrete feminine.

Femeile care sunt mereu în gândurile bărbatului iubit știu să simtă toate dorințele masculine și să le satisface la timp, dar în același timp să rămână personalități puternice și suficient de misterioase.

Iată 3 secrete care te vor ajuta să rămâi mereu în mintea bărbatului iubit:

1. Fii specială pentru el

Fii diferită și folosește un model specific de comportament în funcție de situație.

De exemplu, în viața obișnuită ești o doamnă puternică și independentă, și chiar cu el în public te comporți „decent”, dar în particular îți arăți focul și dorința acumulată. Un astfel de contrast învie nu doar relațiile intime. Acest comportament indică un grad ridicat de încredere. Iar bărbatul, desigur, va aprecia atitudinea ta sinceră.

2. ”Prinde” fiecare cuvânt pe care îl spune.

Abilitatea de a asculta nu este doar să stai în fața bărbatului o jumătate de oră în tăcere. Aici este important nu doar să asculți, ci și să auzi. Trebuie să înțelegi despre ce vorbește, să pui întrebări și să clarifici acele lucruri pe care nu le-ai înțeles.

Dacă asculți bărbatul și nu doar pe tine, poți afla cu ușurință ce este cu adevărat important pentru el. Vei înțelege perfect că este obosit, dacă ai fost avertizată cu o zi înainte că urmează ceva dificil. Vei înțelege ce lucruri sunt tabu pentru el într-o relație, în ce momente vrea să fie singur și când va avea nevoie de sprijinul tău.

3. Încearcă să-i faci viața cu tine mai bună, decât era fără tine.

Răspunde sincer la aceste întrebări: bărbatul tău este norocos cu tine? Ești pentru el doar un lucru frumos sau un adevărat partener de viață? Ce îi oferi pe lângă frumusețea ta? Mai devreme sau mai târziu chiar și cele mai frumoase și costisitoare lucruri devin plictisitoare.

Pentru o relație lungă, trebuie să sacrifici ceva și să muncești nu numai pentru tine, ci și pentru el. Să-i faci viața mai bună, cel puțin puțin în unele chestiuni. Bărbatul trebuie să vrea să revină acasă. Confortul psihologic este una dintre componentele fericirii, iar bărbatul fericit îl va asocia cu tine.

Comparând situația înainte și după începutul relației cu tine, bărbatul va trage concluzii – cu tine a devenit mult mai bine. Tu ești cea pe care nu o poate scoate din gând nici măcar un minut.