Cum înțelegi că ești cu bărbatul potrivit sau nu: acordă atenție acestor 5 semne.

Nu este deloc ușor să găsești persoana potrivită. Femeia poate construi multe relații, înainte de a găsi pe cineva cu care să vrea să trăiască întreaga viață. Dar de ce să pierzi atât de mult timp prețios. Dacă te întrebi: ți se potrivește sau nu bărbatul de lângă tine, acordă atenție acestor 5 semne:

1. Nu te simți în siguranță cu el.

Cel mai important lucru pentru femeie – este să se simtă protejată. Și acest sentiment ți-l oferă bărbatul pe care îl ai alături.

El nu trebuie neapărat să cunoască metodele de luptă, dar trebuie să-ți inspire încrederea că alături de el ești în siguranță. Dacă nu simți acest sentiment – acesta nu este bărbatul potrivit.

2. Nu poți fi tu însăți, nu poți fi deschisă.

Atunci când vei întâlni bărbatul potrivit, vei fi deschisă în prezența lui. Acest lucru se va întâmpla de la sine. Vei deveni mai tandră, mai blândă, mai feminină. În tine vor începe să se trezească cele mai bune calități feminine. Este posibil să vrei să gătești, deși nu-ți plăcea deloc înainte. Dar acum vrei să fii o femeie demnă, alături de un bărbat minunat.

Dacă alături de bărbat nu devii mai bună ca femeie, dacă nu există dorința să ai grijă de el – acesta nu este bărbatul tău.

3. Nu uiți trecutul.

Dacă relația cu actualul tău partener a șters trecutul, dacă acum ți se pare că acest trecut nici nu a existat, a fost uitat – ai alături omul potrivit.

Dar dacă îți amintești constant relația din trecut, încercând să faci o comparație, înseamnă că te apasă ceva. Dacă bărbatul nu poate șterge trecutul cu dragostea lui, cel mai probabil nu este bărbatul de care ai nevoie.

4. Nu ești gata să-l urmezi.

Dacă îți iubești bărbatul și ai încredere în el atât de mult încât ești dispusă să-l urmezi oriunde, chiar și acolo unde nu există civilizație – acesta este bărbatul tău.

Dar dacă propunerea de a merge cu el îți trezește respingere și nu-ți inspiră încredere, acesta este un motiv să te gândești dacă alegerea ta este corectă sau nu. Cel mai probabil nu este bărbatul potrivit.

5. Nu-ți este dor de el.

Dacă ai nevoie de bărbat, dacă este important pentru tine, atunci îți va fi greu să petreci o zi fără el. Ți se va face dor și vei număra minutele până la întâlnirea cu el.

Dacă v-ați despărțit timp de o săptămână și nu ți-ai amintit niciodată de el – aceasta este cea mai bună confirmare că nu este bărbatul tău.

Chiar dacă observi aceste semne în relația ta, nu acționa prea categoric. Dacă te simți confortabil cu acest bărbat și neajunsurile sale nu te deranjează, cel mai probabil, nu are rost să vă despărțiți.