7 fraze pe care le vei auzi doar de la bărbatul care nu te mai iubește.

Chiar și cea mai puternică iubire uneori nu durează pentru totdeauna. Foarte des, ea crește în atașament sau obișnuință, dependență, confort. Din păcate, uneori sentimentele dispar fără urmă, fără a lăsa nimic în suflet. Bărbatul care nu-și mai iubește femeia, nu întotdeauna este dispus să recunoască acest lucru.

Există unele fraze care trădează adevărata sa atitudine. Fii atentă la ele:

“Suntem bine. Îți faci griji în zadar.”

De regulă, femeile au o intuiție bine dezvoltată. Chiar dacă încă nu înțelege exact ce probleme există, ea deja simte că ceva este în neregulă. Și la toate încercările de a afla adevărul și de a înțelege ce se întâmplă, bărbatul fie refuză, fie spune: „Îți faci griji în zadar”. Dacă se întâmplă să auzi această frază, fii pregătită pentru că în curând vor exista probleme în relație.

”Sunt confuz, nu e vina ta.”

Această frază adesea o vei auzi de la bărbații care au decis deja să rupă relația. De ce este confuz, ce înseamnă asta și cum va afecta relația? Ai o mulțime de întrebări, dar nu merită să aștepți răspunsuri din partea bărbatului.

„Nu sunt făcut pentru iubirea adevărată.”

Cuvinte goale care maschează nedorința bărbatului de a rămâne într-o relație cu tine. Dacă rostește această frază, nu încerca să-l rogi să rămână. Acest om pur și simplu nu te iubește. El va spune orice pentru a pune capăt relației.

„Omul are dreptul la spațiu personal.”

Fără îndoială, așa este. Problema este că bărbatul care rostește o astfel de frază are în vedere altceva. El doar vrea să-l lași în pace, pentru a-și trăi viața. Astfel de dorințe cu greu pot fi numite manifestări ale iubirii. De îndată ce bărbatul începe să speculeze că îi încalci spațiul personal, să știi că sentimentele lui pentru tine s-au stins deja.

„Nu contează la cine mă uit, pe cine sun, acum sunt aici cu tine.”

Expresia preferată a bărbaților, care poate acoperi flirtul cu alte femei. Această frază este umilitoare, pentru că bărbatul îi sugerează femeii ce noroc incredibil a avut cu el.

„Nu vreau să facem planuri.”

Vei auzi o astfel de frază de fiecare dată când decizi să discutați despre planurile de viitor. Și nu contează despre ce este vorba – despre o călătorie la mama, planificarea unei vacanțe sau găsirea unei locuințe comune.

Dacă bărbatul nu vrea să discute planurile de viitor, el pur și simplu nu-și vede viitorul alături de tine.

“Ești o fată puternică, te vei descurca.”

Cu aceste cuvinte, bărbatul refuză femeia atunci când ea îi cere ajutorul.  Acest bărbat nu vrea să-și asume povara femeii care devine deja străină pentru el.

Astfel de cuvinte sunt un semnal clar că relația este aproape de final. Un bărbat care iubește sincer nu va rosti niciodată o astfel de frază, ca răspuns la cererea ei de ajutor. El o va ajuta, fără ca ea să-i ceară acest lucru.