6 semne care îți spun că bărbatul îți duce dorul și așteaptă întâlnirea cu tine

Bărbații și femeile sunt personalități complet diferite în ceea ce privește manifestarea emoțiilor. Dacă femeii îi este dor, atunci ea se gândește la bărbat în fiecare minut, așteptând întâlnirea cu el. Femeile nu-și pot ține emoțiile în sine.

Pe de altă parte, bărbații își arată emoțiile în alt mod. Ei ascund totul în interior. Chiar dacă sunt profund îndrăgostiți, pot ascunde asta cu ușurință. Privind bărbatul, poți vedea ochii „reci”, iar în interior sufletul va fi sfâșiat în bucăți de tandrețe și dorință pentru femeie. Nimeni nu va vedea că bărbatul duce dorul femeii. Fața lui nu va trăda niciodată că suferă fără femeia sa. Dar femeia exprimă sute de emoții, dacă îi este dor de un bărbat.

Totuși există câteva semne care vor ajuta femeia să înțeleagă că bărbatul îi duce dorul.

1. Vrea să se întâlnească.

Și pentru asta, va fi potrivit orice timp. El te poate invita cu ușurință la cinema, teatru, cafenea. Dacă are treburi importante, le poate transfera de dragul femeii iubite. Da, nu-ți va spune că a așteptat întâlnirea cu nerăbdare, dar fapta va spune contrariul.

2. Ține mereu legătura.

Bărbatul sună întotdeauna primul, telefonul său este întotdeauna „în zona de acces”. Va suna femeia fără niciun motiv, doar pentru a afla ce mai face, cum se simte.

3. Trage de timp.

Dacă bărbatul s-a întâlnit din întâmplare cu femeia pe care o simpatizează, el va trage de timp pentru a discuta cu ea mai mult timp. Îi place să fie lângă ea, doar să o privească.

4. Se interesează.

Ce îi place femeii, ce trăiește și tot ce este legat de ea prezintă interes pentru bărbat. El ascultă cu atenție poveștile ei, ține minte toate datele importante. Bărbatul întotdeauna este dispus să o susțină.

5. Organizează surprize.

Toate fetele adoră surprizele. Un bărbat iubitor știe acest lucru și va organiza întotdeauna surprize pentru femeia iubită. De obicei, fără vreun motiv special. Și nu neapărat va cumpăra cadouri, el poate pregăti singur prânzul / cina și va invita femeia în vizită.

6. Îi dăruiește emoții pozitive.

Chiar dacă bărbatul nu are dispoziție sau are probleme, va fi întotdeauna fericit să petreacă timpul cu femeia pe care o adoră. Pentru că ea, chiar și cu zâmbetul ei, îl va înveseli.