4 sfaturi dure, dar eficiente care vor scuti bărbatul de o relație nefericită.

Mulți bărbați regretă timpul petrecut în anumite relații. Ei privesc înapoi și cred că în aceste relații au existat doar griji și probleme. După o relație nereușită, bărbații încep să-și economisească timpul și să urmeze câteva sfaturi. Acestea sunt simple, dar ei uită uneori de ele.

1. Relația poate fi doar simplă și ușoară!

În orice relație, partenerii trebuie să se adapteze reciproc și acest lucru nu se întâmplă într-o zi. Viața conflictuală și pașnică trebuie să se împletească.

Dacă te întâlnești cu o persoană isterică, atunci este mai bine să te desparți imediat de ea. De ce să-ți transformi viața într-o povară? De cele mai multe ori un astfel de cuplu nu poate fi fericit din cauza incompatibilității caracterelor. Aceste relații sunt sortite la eșec. Crezi că nu aveți viitor? Spune-i „adio”.

2. O relație se dezvoltă de cele mai multe ori conform scenariului: 

– cunoștință,

– cadouri, sărutări

– viața împreună

– căsătorie,

– viață de familie,

– copii.

Și acum, să zicem că bărbatul este în poziția că a venit timpul să avanseze. O nouă etapă în relație – este începutul vieții împreună. Dar în mintea  bărbatului, există „nu vreau”. Se întâmplă pentru că el nu-și imaginează viața cu această femeie sub același acoperiș.

Nu trebuie să urmezi conceptul „trebuie, sunt bărbat”. Dacă nu simți asta, nu trebuie să o faci. Despărțiți-vă. Dacă bărbatul nu-și vede viața împreună cu o femeie, ea nu este jumătatea lui. Cu cât mai devreme încheiați relația, cu atât mai ușor va fi pentru ambii.

3. Ai grijă de portofel.

Nu trebuie să cheltui mulți bani pentru femeia pe care ai întâlnit-o recent. Dacă este vorba de flori, atunci să fie un buchet mic. Nu trebuie să o inviți imediat la un restaurant scump, puteți ieși la o cafenea.

Există 3 motive pentru care trebuie să urmezi această regulă:

– Nu poți fi complet zgârcit;

– Dacă vei cheltui o sumă mare la prima întâlnire, atunci ce va aștepta femeia la următoarea?

– Astfel este mai ușor să înțelegi ce are nevoie femeia/fata de la tine.

4. Ai avertizat-o, nu a înțeles? Adio!

Dacă bărbatului nu i-a plăcut comportamentul sau fapta fetei, prima dată ea poate fi iertată. DAR! Trebuie să-i spui ce nu-ți place și ar bine să nu o facă din nou. Femeia care apreciază bărbatul și relația nu va mai face o astfel de greșeală, cu siguranță își va auzi iubitul. Dacă relația nu înseamnă nimic pentru ea, atunci va comite din nou această faptă.