Învață copilul să deseneze ușor și distractiv: 10 imagini și instrucțiunea pas cu pas

Toți copiii, fără excepție, adoră să deseneze. Desigur, nu toți reușesc, dar există o modalitate de a învăța copiii arta de a desena ușor și distractiv.

Am selectat câteva scheme de desen pe etape, care vă vor ajuta să înțelegeți procesul de creare a oricărei imagini.

1. Barca

O opțiune excelentă pentru micuții iubitori de subiecte marine. Desenarea obiectului constă în tehnici destul de simple.

2. Balena

Se dovedește că chiar și o balenă uriașă poate fi desenată în doar câțiva pași. La început, este mai bine să folosiți un creion, astfel încât imaginea să fie corectată cu ușurință, apoi – colorată.

3. Trenul

La prima vedere desenul pare complicat. Dar cât de ușor poate fi transferat pe hârtie când vezi procesul de creare de la început până la sfârșit.

4. Înghețata

Deliciul preferat al tuturor copiilor acum poate fi desenat!

5. Calul

La început, acest desen poate fi dificil pentru copil. De aceea, arată-i micuțului cum să deseneze, cum să îndepărteze liniile inutile. Copiii absorb rapid informațiile noi, iar rezultatul nu se va lăsa așteptat mult timp.

6. Iepurașul

Pentru copiii foarte mici, această instrucțiune pas cu pas poate fi o completare excelentă la studiul animalelor. 

7. Furnica

Urmați această instrucțiune și nici nu veți observa cum o furnică prietenoasă vă zâmbește dintr-o foaie de hârtie.

8. Hipopotamul

Acum, când copilul te roagă să desenați ceva împreună, știi cum o puteți face ușor și distractiv.

9. Pisoiul

Urmând schema simplă, copilul poate desena animalul preferat fără erori. Este atât de interesant să observi cum formele geometrice obișnuite se transformă într-o imagine!

10. Crocodilul

Desenarea animalelor pe etape – este un antrenament minunat al motricității fine la copii. În acest fel, ei învață să interacționeze cu obiectele și să le gestioneze.