7 piese din garderoba femeilor care seduc instantaneu bărbații

Nu vă gândiți că este vorba de fusta mini sau cizmele roșii. De fapt, bărbații nu sunt atât de vulgari cum cred unele feministe. Și nu uitați că marea majoritate a couturierilor sunt bărbați.

Experții au realizat mai multe sondaje și au aflat exact ce lucruri le-ar plăcea bărbaților să vadă în garderoba femeii iubite.

Fusta creion

Un model creat de marele couturier Christian Dior în anii 40 ai secolului trecut. Fusta cu talie înaltă, încă de la primele apariții a câștigat recunoașterea publicului și până în prezent rămâne imaginea ținutei feminine elegante. Pentru că numai liniile ascunse ale siluetei feminine, evocă sentimente de intrigă și dorințe masculine ascunse. Extraordinară, elegantă, s*xy.

Blugii skinny

Este vorba de blugi simpli, fără pietre sau alte bijuterii lipite pe ei. Bărbații sunt atrași de picioarele seducătoare ascunse sub hainele strânse.

Rochia cu decolteu adânc

Bărbații adoră rochiile care accentuează frumos silueta. De fapt, ca și acum 500 de ani, bărbații sunt atrași de pieptul frumos și de talia accentuată. Gusturile practic nu s-au schimbat, precum și regulile seducției feminine.

Decolteul pe spate

 

Gâtul dezgolit, precum și o parte a spatelui – este ceea ce înnebunește instantaneu bărbații. La nivel subconștient, bărbatul alege femeia care este capabilă să nască copii sănătoși. Dacă în procesul evoluției structura coloanei vertebrale feminine nu s-ar fi schimbat, ea nu ar fi fost capabilă să poarte copilul. Prin urmare, bărbații fără să știe, acordă atenție în primul rând curbelor frumoase ale siluetei feminine, chiar dacă poartă un simplu tricou strâns sau o rochie de seară cu un decolteu adânc pe spate.

Dantela

Gingașă, senzuală, sexy.  Dacă dorești să cucerești atenția bărbatului, achiziționează fuste, bluze, rochii, pantaloni scurți și chiar pulovere cu dantelă.

Cămașa masculină

O piesă bărbătească care și-a făcut loc în garderobele femeilor de peste tot din lume. Cămașa masculină este privită ca un element ce degajă libertate, relaxare. Pe trupul unei femei arată senzual tocmai pentru că este mai largă și nu lasă totul la vedere.

Pantofii clasici stiletto 

Cel puțin 50 de ani acest atribut feminin este considerat un obiect al ispitei. Și indiferent din ce material sunt confecționați, ce culoare au și cum sunt decorați, ei sunt foarte eleganți și fac inimile bărbaților să bată la unison cu tocurile.