10 reguli pe care le respectă o doamnă adevărată într-un supermarket.

A fi doamnă – este ușor. Este suficient să respecți regulile de etichetă nu numai într-un restaurant sau birou, ci și în locurile publice, de exemplu, într-un supermarket.

Regula 1

O doamnă adevărată nu se grăbește. Desigur, ea, la fel ca toate femeile, poate avea copii și timp puțin, dar capacitatea de a rămâne calmă (și de a nu ceda super-promoțiilor) este unul dintre principalele secrete ale grației sale.

Regula 2

Venind la supermarket, doamna își dă seama că este un oaspete pe acest teritoriu. Dacă a luat un produs și apoi s-a răzgândit, neapărat îl va returna la locul său.

Regula 3

O doamnă adevărată este conștientă de faptul că nu-și poate lăsa coșul în trecere, pentru a nu bloca accesul atât a vizitatorilor, cât și a angajaților magazinului.

Regula 4

De asemenea, doamna știe că atât timp cât nu a plătit produsele, ele sunt proprietatea magazinului, așa că nu-și va permite să deschidă cutiile fără a achita.

Regula 5

Toată lumea își dorește cele mai delicioase și mai proaspete produse, dar să stea o jumătate de oră lângă raftul cu roșii și, cu atât mai mult, să zdrobească sau să arunce legumele, este inacceptabil pentru o doamnă.

Regula 6

O doamnă adevărată nu va fi nepoliticoasă cu angajații, pentru că tactul și respectul față de ceilalți – fac parte din natura ei.

Regula 7

O doamnă educată nu își va permite să tulbure liniștea publică cu apeluri telefonice zgomotoase, dispute și strigăte la copii.

Regula 8

Copiii rămân copii. Doamna nu va face un spectacol din încercările de a-și calma copiii. De asemenea, ea se va abține de a comenta și de a oferi sfaturi cu privire la comportamentul altor copii.

Regula 9

O doamnă știe întotdeauna că inconvenientele nu se rezolvă niciodată cu personalul. Există administrația pentru acest lucru.

Regula 10

O doamnă nu va lăsa căruciorul în mijlocul parcării, ci îl va duce la locul rezervat.

Respectarea acestor reguli de etichetă pentru o doamnă – nu este o modalitate de a părea o fată bună, ci o oportunitate de a face cumpărăturile plăcut și confortabil. În primul rând, pentru sine.