Femeia poate fi iritată și nemulțumită, doar pentru că îi lipsește un bărbat în viață?

Există o opinie că femeile care nu au un bărbat în viața lor, sunt mereu iritate și nemulțumite. Este oare adevărat ?

Lipsa intimității și starea de spirit proastă

Atunci când viața intimă a femeii este stabilă și constantă, ea primește în mod regulat o doză bună de endorfine. Acest lucru contribuie la bunăstarea excelentă și starea de spirit bună.

Viața femeii care are un bărbat este plină de mici bucurii, toate dificultățile se împart la doi. Prin urmare, această femeie pare mai bună.

Dar există și partea negativă.

Atunci când femeia are un bărbat alături, dar din relație lipsește bucuria, femeia poate fi iritată și nervoasă, chiar dacă are o viață intimă regulată. Starea de spirit a femeii desigur, depinde de prezența bărbatului, dar nu numai de el.

Există femei autosuficiente care sunt capabile să se bucure de viață din plin, chiar și în lipsa unui partener. Aceste femei nu se enervează din cauza unor lucruri mici, pentru că sunt prea ocupate cu propria dezvoltare.

Care femeie poate fi iritată pe motiv că îi lipsește un bărbat?

Există femei care fără bărbat nu văd sensul vieții. De obicei, ele sunt caracterizate de:

– Imaturitatea psihologică;

– co-dependență;

– infantilism;

– invidie;

– lipsa iubirii de sine.

Dacă femeia posedă aceste caracteristici, atunci starea ei de spirit depinde foarte mult de ceea ce se întâmplă în viața ei personală. Astfel de femei nu vor să se dezvolte, ele preferă să pună relația pe primul loc, uitând de sine.

De exemplu, ați întâlnit femei care și-au pierdut locul de muncă din cauza divorțului sau pentru că s-au certat cu soțul?

Chiar dacă i se va întâmpla asta unei femei mature din punct de vedere psihologic, ea se va concentra, îți va îndeplini îndatoririle, va fi tristă o perioadă și va începe viața scriind o filă nouă.

Femeile slabe sunt prea îngrijorate de lipsa unei relații. Pentru ele viața se frânge brusc. Din păcate, în acest caz totul se poate încheia cu o nevroză. Pentru a împiedica acest lucru, femeia trebuie să lucreze asupra sa.

Nu este vorba despre implanturi de silicon sau Botox, ci despre construirea unei cariere, despre prieteni și hobby-uri. Femeia mulțumită de sine trăiește o viață grozavă, indiferent dacă are un partener sau nu.