7 motive pentru care bărbații nu se grăbesc să ceară în căsătorie femeile de 40 de ani.

Atunci când ai 40 de ani și nu ești căsătorită, dar îți dorești cu adevărat, începi să te confrunți cu problema alegerii unui partener demn. Relațiile temporare și mediocre ar putea fi suficiente, dar imediat ce-i sugerezi bărbatului că te interesează căsătoria și că ai vrea o familie cu drepturi depline, el dispare imediat!

De ce femeile după 40 de ani nu sunt cerute în căsătorie?

La 40 de ani, femeia este încă fermecătoare, inteligentă, interesantă în comunicare. Este sănătoasă și destul de puternică. Frumusețea, desigur, la această vârstă este ușor diferită – elegantă, sofisticată.

Există câteva motive pentru care bărbații ezită să se căsătorească cu femei de 40 de ani:

1. La 40 de ani, femeile sunt prea ciudate și misterioase. Pe lângă asta se face simțită și experiența relațiilor din trecut. Femeia are nevoie de o „căsătorie inteligentă”, complică totul, iar acest lucru o face plictisitoare și prea încordată. Femeia a trecut printr-o serie de teste de viață și privește lumea într-un mod complet diferit.

2. Din contul unei relații noi, ea vrea să-și rezolve unele probleme. Are nevoie de relație pentru a se simți din nou tânără, pentru a se afirma, pentru a-și diversifica viața.

3. La 40 de ani, femeia, cel mai probabil, nu va naște! Bărbații se căsătoresc în special pentru procreare, ei nu văd alt sens. În plus, bărbații chiar dacă decid să se căsătorească, ei vor alege o femeie tânără care va putea naște copii.

4. Știe prea multe. Până la 40 de ani, femeia este suficient de inteligentă și inventivă. Știe cum să manipuleze bărbatul. Poate că este plăcut să ai de-a face cu o femeie deșteaptă, dar femeile-experte suprimă bărbații cu energia lor și cu dorința de a-i „învăța să trăiască”. Sunt precum „a doua mamă”, doar că mai rele, mama nu va recurge la manipulare.

5. Dacă femeia are 40 de ani, atunci bărbatul ar trebui să fie de aceeași vârstă sau mai în vârstă. La această vârstă, dacă bărbatul nu s-a căsătorit înainte, cu siguranță nu va dori să facă acest pas. Ține prea mult la libertatea sa.

6. Dacă bărbatul este mult mai tânăr, s-ar putea să nu vrea să se căsătorească din cauza stereotipurilor impuse de societate. Poate că bărbatul mai tânăr nu plănuia ca relația să ajungă atât de departe, a fost interesat de femeie doar pentru experiență și atât.

7. Femeia nu are bani (nu a obținut nimic până la această vârstă, nu și-a construit o carieră). Bărbații sunt interesați de femeile mature, dacă au reușit să obțină ceva în viață, sunt independente, frumoase. Dacă aceste avantaje îi lipsesc, este inutil ca ea să spere la căsătorie. Pentru a se căsători cu un bărbat bogat, femeia săracă de peste 40 de ani trebuie să depună eforturi greu de imaginat!

După 40 de ani încă este posibil să te căsătorești, dar numai dacă ai un aspect amețitor, ești inteligentă, independentă din punct de vedere financiar și sănătoasă! Mai mult, va trebui întotdeauna să menții un nivel ridicat, altfel atenția domnului se va muta la o femeie mai atrăgătoare. Ai nevoie de muncă constantă asupra ta.

Și vreau să-ți spun că dacă nu ai fost cerută de soție după 40 de ani, probabil că așa este mai bine. Înseamnă că nu poți găsi bărbatul pe placul tău. Nu este nimic mai rău decât singurătatea în doi!