9 motive pentru care multe femei la 30 de ani arată mai bine decât la 20.

Coco Chanel spunea: „Nu orice femeie se naște frumoasă, dar dacă nu a devenit așa până la vârsta de 30 de ani, pur și simplu îi lipsește inteligența”. Într-adevăr, puțini dintre noi ne putem uita la fotografiile făcute la 18 ani fără să zâmbim. Deși tinerețea are avantajele ei, după 30 de ani dobândim ceva mai valoros și mai atractiv decât spontaneitatea și lipsa de griji.

Iată de ce multe femei la 30 de ani arată mai bine decât la 20.

1) Alimentația sănătoasă

Decizia de a schimba mâncarea rapidă pe produsele sănătoase, este probabil cea mai bun lucru pe care îl fac multe femei pentru frumusețea lor. Multe fructe, legume și apă ajută la curățarea pielii, ne scapă de excesul de greutate.

2) Somnul

Să dansezi într-un club până la 5 dimineața? Este posibil, dar poate ca o excepție. Chipul obosit după mai multe nopți nedormite și petreceri nesfârșite îți oferă un fel de romantism la 18 ani, dar 10 ani mai târziu această imagine nu mai pare atât de perfectă. Secretul aspectului radiant al femeilor de 30 de ani este că, ele merg la culcare înainte de miezul nopții, fără urmă de machiaj pe piele.

3) Sportul 

Femeile de 30 de ani știu sigur că sportul este sinonimul frumuseții și succesului.

4) Utilizarea celor mai noi metode din domeniul cosmetologiei

Femeile moderne au la dispoziție numeroase produse de îngrijire excelente. Iar cele de 30 de ani neapărat profită de aceste oportunități.

5) Conștientizarea propriilor defecte

Capacitatea de a-ți accepta defectele și a de fi capabilă să le folosești în avantajul tău – este un dar de neprețuit care vine odată cu vârsta.

6) Stilul unic

Femeile de 30 de ani știu exact ce haine le reflectă cel mai bine personalitatea.

7) Încrederea în sine

Persoanele care nu se tem să-și exprime opinia – par să aibă o superputere specială. La vârsta de 30 de ani, femeile știu exact cine sunt și ce doresc. Și ce ar putea fi mai atractiv decât încrederea în tine și în abilitățile tale?

8. Autodezvoltarea

La 30 de ani femeia încearcă ceea ce anterior îi părea lipsit de sens. Desen, olărit, călărie.. În același timp ea obține o scânteie vie în ochi, care nu trece neobservată.

9. Conștientizarea valorii timpului 

Să petreci o oră în plus vizionând un film stupid sau o seară de vineri cu persoane neinteresante într-un bar aglomerat? Nu, acest lucru nu este despre femeile de 30 de ani. Pentru că ele știu că există lucruri mult mai demne.

Realizarea faptului că timpul nu este o resursă infinită – ne face mai puternici și ne determină să umplem cu semnificație fiecare moment al vieții noastre.