3 motive pentru care bărbații au încetat să cucerească femeile

Știți care este plângerea principală a femeilor moderne față de bărbați? Ea sună așa: ”Bărbații nu mai doresc să ne cucerească, ca înainte!” Într-adevăr, de ce ei nu mai văd rostul în aceste acțiuni? În opinia mea, totul este simplu – în ochii bărbaților moderni se observă o dezamăgire puternică față de femei.

Motivele acestui comportament sunt cauzate de următoarele:

1. Fetele moderne în căutarea unei vieți frumoase, și-au pierdut controlul asupra minții și emoțiilor.

Bărbații au înțeles că nu este atât de dificil să obțină intimitate fizică (banii îi ajută în acest sens), dar este imposibil să obțină putere asupra minții și emoțiilor femeii! Dacă nu există intimitate emoțională, atunci care este rostul în toate? De ce să o cucerească, dacă se poate mulțumi cu relații pasagere? Atunci când construiesc relații cu femeile moderne, bărbații nu sunt siguri de faptul că femeia le aparține numai lor, nu numai cu trupul, ci și cu sufletul! Dar cum să-i explici asta ființei arogante?

2. Noi, oamenii am pierdut valorile familiei!

În fiecare an se observă tot mai mult cum dispar valorile familiei. În schimb, bărbații au obținut femei accesibile! Bărbații au încetat să mai aprecieze femeile care stau acasă și îi așteaptă. Ei se uită la cele care au bara de responsabilitate socială coborâtă. Banii și puterea stăpânesc lumea, iar visurile despre o viață frumoasă ne amețesc mintea.

3. Suntem obișnuiți să trăim singuri.

Singurătatea în doi – este o imagine tipică a vieții moderne! Bărbații pur și simplu nu înțeleg de ce femeile nu-i sprijină, nu-i ascultă și nu le oferă în schimb căldură! Fiecare pentru sine! Între timp, femeile, deși neagă cu toată forța, le lipsește un umăr de încredere, pe care îl vor numi bărbatul lor!

Cu cât femeia este mai arogantă, cu atât arată mai primitiv în ochii bărbaților moderni. Devine trist și începi să înțelegi de ce au dispărut „cavalerii pe cai albi”. Ei sunt, dar „au lăsat mâinile în jos”, pentru că nu pot găsi femei demne de încredere.