10 cele mai bune sfaturi pentru o căsătorie fericită de la un bărbat divorțat

În timp relațiile se schimbă. În ele intră obișnuința și stabilitatea. Aceste calități nu pot fi numite distructive, dar pot juca un rol decisiv între două persoane iubitoare și chiar pot duce la destrămarea relației. Cum poate fi evitat acest lucru?

Un bărbat divorțat recomandă să urmați aceste 10 sfaturi în fiecare zi, pentru a trăi împreună fericiți până la sfârșitul zilelor.

1. Nu înceta niciodată să o curtezi. Nu înceta niciodată să o inviți la întâlniri. Când ai cerut-o în căsătorie, ai promis că vei fi păzitorul și protectorul inimii ei. Te-a ales. Nu uita niciodată asta și nu fi niciodată leneș în dragoste.

2. Protejează-ți inima. La fel cum tinzi să fii protectorul inimii ei, trebuie să-ți protejezi propria inimă. Iubește-te, iubește lumea, dar lasă un loc în inima ta unde nu intră nimeni, în afară de soția ta. Ține acest spațiu întotdeauna deschis pentru ea.

3. Îndrăgostește-te iar și iar. Veți fi în continuă schimbare. Nu mai sunteți aceiași oameni care ați fost când v-ați căsătorit, iar după alți 5 ani vă veți schimba din nou. În ciuda schimbărilor, va trebui să vă alegeți reciproc în fiecare zi. Dacă nu-ți pasă de femeia ta, ea îi poate oferi inima altcuiva. Trebuie să lupți pentru a-i câștiga dragostea așa cum ai făcut-o atunci când ai curtat-o.

4. Întotdeauna vezi ce este mai bun în ea. Concentrează-te pe ceea ce iubești. Dacă acorzi atenție lucrurilor care te enervează, totul te va enerva, iar dacă observi doar iubirea, fără îndoială vei deveni cel mai fericit om din lume.

5. Nu o poți schimba sau corecta. Sarcina ta este să o iubești așa cum te iubește, fără a aștepta nimic în schimb. Și dacă ea se schimbă, iubește persoana care a devenit, indiferent dacă ai vrut asta sau nu.

6. Fii responsabil de propriile emoții. Soția nu ar trebui să te facă fericit sau trist. Ești pe deplin responsabil pentru propria fericire, iar bucuria ta va fi întruchipată în dragoste și recunoștință.

7. Nu-ți învinui niciodată soția dacă ești supărat pe ea sau dacă te deranjează ceva. Acestea sunt emoțiile tale și responsabilitatea ta. Când simți aceste sentimente, privește în tine și înțelege ce te deranjează cu adevărat. Când te vei vindeca singur, nu vei depinde de ea.

8. Permite-i femeii tale doar să fie. Când este tristă sau supărată, trebuie să o sprijini și să-i spui că totul este în regulă. Oferă-i sprijinul necesar atunci când are nevoie de asta, iar soția ta își va deschide sufletul în fața ta.

9. Nu te lua prea în serios. Râde și fă-o să râdă, râsul simplifică totul.

10. Umple-i sufletul în fiecare zi. Află care este limbajul iubirii ei și modalitățile în care se simte necesară și iubită. Cere-i să creeze o listă cu 10 lucruri care o fac să se simtă iubită, memorează-le și fă-le prioritatea ta în fiecare zi.