3 motive pentru care nu trebuie să ai încredere din nou în femeia care te-a înșelat.

Iubita te-a înșelat și te gândești să o ierți. Nu te grăbi cu această decizie. De ce înșală femeile? Din diverse motive (resentimente, răzbunare, lipsă de atenție și grijă, oboseală din cauza rutinei etc.), iar uneori, nici ele nu știu de ce. După prima trădare, femeile sunt fericite. Nu au mustrări de conștiință. Poate după un timp, când vor începe să-și compare noul partener cu fostul.

Nu ar trebui să ai încredere în femeia care te-a înșelat și pentru asta există 3 dovezi:

1. ”Te-a înșelat o dată, te va înșela din nou.”

Crezi că această teorie este greșită? Experiența de viață a multor bărbați dovedește contrariul. Prima dată ai iertat-o, toate au trecut și femeia se gândește: „Dacă m-a iertat, atunci mă iubește cu adevărat și este capabil să îndure totul!”. Apoi povestea se repetă.

2. Trădarea este o forță distructivă pentru relație!

Omul este nevoit să mintă constant pentru a ascunde relația, să treacă peste sine. Toate acestea nu-l fac fericit! Trădarea distruge relațiile și ele nu vor mai fi niciodată aceleași, chiar dacă omul nu a aflat niciodată adevărul (ceea ce se întâmplă deseori). De ce? Trădarea este un punct FĂRĂ ÎNTOARCERE! Pentru femeie intimitatea cu alt bărbat este o legătură emoțională strânsă, mai presus de toate! Ai fost comparat cu altul și recunoscut mai rău!

3. Trebuie să uiți de sinceritate în relație!

Femeile nu înșală fără motiv. Fac asta dacă nu iubesc! De ce nu pleacă? Pentru că a avea un bărbat alături a devenit un obicei, este păcat să distrugă iluzia unei familii complete, totul de dragul copiilor.

Dacă știi că nu vei putea ierta niciodată o femeie necredincioasă, atunci pleacă! Dacă nu dorești să divorțezi, doar întreabă-te: „Voi putea trăi cu această femeie ca înainte?” Probabil că nu vei găsi răspunsul imediat. Și puțin probabil vei putea șterge informațiile din memorie, va fi necesar să ierți sincer, lucrând mult asupra ta.