Aceste 4 tipuri de femei au impact atât de puternic asupra bărbaților, încât îi pot distruge.

Dragostea pentru o astfel de femeie este asemănătoare cu o boală: bărbatul nu-și mai aparține sie, el este gata să alerge la ea la primul apel și să-i îndeplinească orice capriciu. Un bărbat de invidiat din toate punctele de vedere, își părăsește soția frumoasă pentru o femeie care nu prea are cu ce se lăuda.

Dacă bărbatul nu se va despărți de ea la timp, aceasta îl poate distruge – el poate plăti cu cariera sa, poate pierde bani, afacerile vor merge prost.

Iată cine femeile care un impact atât de puternic asupra bărbaților:

1. ”Mama”

Această femeie este foarte asemănătoare cu mama reală. Poate fi o copie a acesteia, fie seamănă foarte mult cu ea. De ce bărbatul are nevoie de o astfel de femeie, mai ales dacă este un om de succes, ocupă un post bun și câștigă mult? Poate părea paradoxal, dar tocmai acești bărbați au cea mai mare nevoie de grija maternă. Cu cât bărbatul este mai realizat, cu atât mai devreme s-a îndepărtat de mama sa.

De fapt, în sufletul său rămâne un copil mic, care nu a primit afecțiune și căldură. Și vina o poartă doar el – pentru succes trebuie să plătești. Și atunci când întâlnește o femeie care îi amintește atât de mult de mama, el este gata să facă orice pentru ea! Nu e de mirare că ea începe să-l controleze. El „conectează” în sine copilul, dar ca bărbat adult începe să degradeze.

2. ”Fantezia sexuală”

Ea – este visul său, fantezia s*xuală nerealizată. Întâlnind o astfel de femeie, bărbatul nu se gândește decât la s*x: acum poate obține ceea ce a visat în adolescență – așa va scăpa de vechiul complex. Și dacă ea îi răspunde, atunci el nu mai are nevoie de restul lumii, iar lumea nu-l iartă.

3. ”Fiica pierdută”

Povestea în care bărbatul adult își găsește fiica pierdută. Desigur, nu în sensul adevărat al cuvântului. Doar că din anumite motive, el la un moment dat nu s-a realizat ca tată. De exemplu, și-a dorit o fiică, dar s-a născut un fiu.

Și atunci când o întâlnește pe cea care i se pare atât de nefericită, atât de lipsită de grijă și protecție, se grăbește să o ajute. Comportamentul său nu este altceva decât paternitatea nerealizată – alături de o astfel de femeie, bărbatul se simte atotputernic, aproape un zeu, ceea, ce desigur, îi gâdilă orgoliul.

Și el încearcă să sară și mai sus, să aducă și mai mult, să cumpere cadouri și mai scumpe. În consecință, el comite acte iraționale, încheie tranzacții riscante. O astfel de femeie îi perturbă viziunea asupra realității, ceea ce duce la rezultate dezastruoase.

4. ”Sirena”

Această femeie, literalmente, duce bărbatul la pierzanie. De exemplu, bărbatul are un vis – să candideze la funcția de președinte sau să sară cu parașuta – o realizare care îl poate costa multe pierderi. Cei care îl iubesc, îl conving să nu facă asta. Dar apare o femeie care îi încălzește acest vis nesigur. El este încântat: “În sfârșit, am găsit persoana care mă înțelege!” El este dispus să arunce la picioarele acestei femei lumea întreagă, fără să-și dea seama că ea, ca o sirena omerică, îl duce la pierzanie cu melodiile sale dulci. Când bărbatul, în cele din urmă își dă seama cum stau lucrurile, este prea târziu pentru a corecta situația.