7 legi ale relațiilor fericite: iată cum păstrați iubirea toată viața.

Este foarte important să respectați legile care conduc la armonie în relație. Lucrând împreună, veți crea nu doar un cuplu grozav, ci și o familie care va deveni un exemplu de urmat. Pentru a deschide ușile iubirii, folosiți meditația. Astfel veți permite deschiderea chakrelor iubirii și veți fi pregătiți să vă întâlniți cu cel mai frumos și luminos sentiment.

1. Legea iubirii

Iubirea presupune nu numai sentimente, ci și dorința de a proteja și a-ți îngriji sufletul pereche. Dragostea reciprocă este munca ambilor parteneri. Eliminați toate emoțiile negative din relația voastră. Manifestarea geloziei sau dorința de a manipula persoana iubită, nu vă va permite să mențineți o relație caldă. Dezvoltați-vă cele mai bune calități, pentru că iubirea reciprocă necesită altruism și generozitate din partea ambilor parteneri.

2. Legea cuvântului

Cuvintele pe care le rostim au o putere extraordinară. Cu ajutorul lor, putem atrage în viață orice ne dorim. De aceea, în relație nu trebuie să existe loc pentru reproșuri. Cuvintele negative afectează negativ relația și pot distruge chiar și cel mai puternic cuplu. Pentru ca dragostea voastră să fie alimentată în mod constant, spuneți-vă cât mai des complimente și cele mai importante cuvinte: „te iubesc”.

3. Legea încrederii

Doi oameni care se află într-o relație trebuie să învețe să aibă încredere unul în celălalt. Dacă apare gelozia, atunci relația este sortită la eșec. Teama de singurătate, care poate naște gelozie, ar trebui să fie exclusă din relația voastră. Doar având încredere unul în celălalt, veți putea depăși toate obstacolele.

4. Legea darului

Dăruiți-vă reciproc sentimente. Cu cât oferiți mai mult, cu atât veți primi mai mult în schimb. Nu aștepta când cineva te va iubi, fă primul pas și vei putea cunoaște sentimente minunate. Principiul iubirii nu este acela că poți lua ceva în schimbul atitudinii tale față de partener, ci că îi poți oferi pentru a menține armonia și fericirea în cuplu.

5. Legea atingerii

Senzațiile tactile sunt un mijloc puternic de a păstra iubirea. Cu ajutorul atingerilor îți poți arăta dragostea și vă puteți bucura de momente de intimitate și fericire reciprocă. Îmbrățișările provoacă răspunsul partenerului. Chiar și ținându-vă de mâini, veți simți un sentiment minunat de iubire, încredere și înțelegere.

6. Legea libertății

Îți sufoci partenerul dacă îl lipsești de libertate. Uneori, dragostea se manifestă prin grijă, când unul dintre parteneri îi oferă celuilalt posibilitatea de a fi singur, de a se întâlni cu prietenii sau doar de a citi o carte. Cu cât există mai multă libertate în relație, cu atât veți obține mai multă înțelegere reciprocă.

7. Legea sincerității

Relația sinceră vă va permite sa aveți încredere unul în celalalt și sa hrăniți zilnic floarea iubirii. Sinceritatea este un element indispensabil al iubirii. În fiecare zi, arată-i partenerului cât de mult îl iubești și ai încredere în el. Un astfel de comportament va provoca încredere reciprocă.