3 motive pentru care bărbații moderni au o atitudine negativă față de femei

Astăzi observăm că atitudinea bărbaților moderni față de femei s-a înrăutățit. Nu, ei nu renunță complet la relațiile cu femeile, doar că această comunicare este mediocră sau neserioasă. Probabil, cauza este ostilitatea internă a bărbaților față de femeile moderne. Motivele acestui comportament pot fi următoarele:

1. Complexul Don Juan la bărbați. Foarte mulți bărbați suferă tocmai de acest complex. Bărbații aleg frenetic partenerele, dar nu o pot găsi pe cea care îi va admira, îi va accepta pentru cine sunt și nu va încerca să-i schimbe. De îndată ce bărbatul înțelege că nu este suficient de puternic, deștept și frumos pentru o anumită femeie, el își îndreaptă atenția către alte femei, poate va avea mai mult succes aici. Femeia care nu-și vede bărbatul ca fiind cel mai puternic și mai inteligent – devine neplăcută.

2. Femeile în goana după avere. Alegându-și un partener de viață, femeia îi evaluează în primul rând, mărimea portofelului și apoi calitățile și aspectul. Dacă bărbatul are bani, ea îi poate îndura caracterul dificil și la exterior pare mai atractiv. Dar, de îndată ce bărbatul încetează să aducă bani, defectele sale ies imediat în evidență și se dovedește că el nu are deloc calități pozitive. În acest caz, femeia îl înlocuiește cu un nou partener! Bărbații demult au descoperit femeile cu un astfel de caracter și au un mare dezgust pentru ele, numindu-le mercantile, întreținute, etc.

3. Pierderea valorilor familiei. Bărbații nu văd în femeile moderne – gospodine, mame și soții bune. Pe primul loc își sunt dorințele egoiste. Nu vor să devină mame – pentru că își vor distruge silueta, nu vor să mențină ordinea în casă – pentru că nu s-au angajat menajere, nici măcar nu doresc să-și susțină și să-și asculte soțul – sunt puternice și independente, au viața lor. Treburile gospodărești sunt reduse la minimum, pe bărbat nici nu-l observă, uneori, nu-și observă nici copiii.

Femeile nu vor să devină pentru bărbați soarele care oferă căldură. Bărbații, care nu simt grijă, sprijin și inspirație, nu văd rostul unei relații serioase. Inacțiunea femeii în relație provoacă ostilitate. Femeile tinere sunt fixate pe confortul material, uitând de conexiunea emoțională, de a fi răbdătoare și înțelegătoare.