Dacă se întâmplă aceste 5 lucruri, bărbatul încă nu și-a uitat fosta parteneră.

Întotdeauna suntem geloși pe foștii parteneri. Pentru că, odată acești oameni au fost legați de sentimente, despre care au rămas amintiri plăcute. Cum să înțelegi că nu și-a uitat fosta parteneră? Sau poate chiar o mai iubește?

1. Sunt prieteni

Bărbații rareori se atașează de femei într-un mod prietenos. De obicei, astfel de relații leagă doar persoanele care au interes s*xual unul față de celălalt, dar din anumite motive nu-l pot realiza.

Dacă ocazional comunică și îi dorește o aniversare fericită, atunci nu trebuie să-ți faci griji. Dar întâlnirile ascunse sau apelurile la miezul nopții pe motiv că are nevoie de ajutor – nu sunt deloc semne ale unei relații de prietenie.

2. Păstrează fotografii cu ea. 

Uneori, fotografiile comune cu fosta parteneră într-adevăr rămân în telefon sau uitate în album. Acest lucru este ușor de verificat – cere-i să arunce /să  șteargă imaginile chiar acum. Dacă îi pasă de relația voastră, va face asta fără ezitare.

Dar scuzele “mai târziu, acum nu am timp”, “de ce cauți prin lucrurile mele personale?” sau altceva – vorbesc despre faptul că nu doar fotografiile, ci și fosta parteneră înseamnă pentru el mai mult decât  tine.

3. Ceea ce are în minte, are și pe limbă. 

În discuții o menționează involuntar și nevinovat? Acest lucru indică faptul că bărbatul se gândește la ea. Este depășit de emoții pe care trebuie să le ascundă. De aceea, numele ei apare cu fiecare ocazie.

4. Nu ți-a spus cuvintele principale

Fie că bărbatul este atât de sincer, încât nu vrea să te mintă și într-adevăr își iubește fosta parteneră. În acest caz, o întrebare directă va pune totul la locul său. Dar fii pregătită pentru un răspuns sincer.

Fie că este dintre acei bărbați care nu vrea să vorbească despre dragoste. De obicei, ei devin așa după ce au fost trădați. În acest caz, vei răspunde de toate păcatele altor femei. Pentru că este convins că toate femeile sunt la fel.

5. Schimbări de dispoziție nemotivate

Bărbatul stă gânditor și trist sau țipă la tine fără motiv. Această stare este cauzată de alegerea dificilă pe care nu o poate face între tine și fosta iubită. Sau din anumite motive îl ții într-o relație de care el nu are nevoie.