Dacă femeia face aceste 5 lucruri, renunță la relație fără regrete.

Vreau să vorbesc despre comportamentul feminin în relații. Dacă observi acest comportament la partenera ta, îți recomand să ieși din această relație. Și cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru tine.

1) Femeia te umilește

În fața prietenelor își bate joc de tine, ridică vocea, țipă sau face isterie în public. Pentru început avertizeaz-o că nu intenționezi să suporți o astfel de atitudine. Dacă nu înțelege, pleacă de la ea. Acestă atitudine este lipsă de respect față de tine. Dacă nu te respectă, înseamnă că nu-i pasă de tine și de iubire aici nici nu poate fi vorba. Respectul este indicatorul de bază al relațiilor puternice.

2) Ea are prieteni bărbați

Și nu vede nimic special în asta. De cele mai multe ori îți explică acest fenomen astfel: ”Da, este prietenul meu din copilărie sau este prietenul meu din școală care m-a susținut întotdeauna.”

Din nou, spune-i că nu vei accepta prieteni bărbați. A priori aceștia nu ar trebui să existe. Dacă nu înțelege, ieși din această relație.

3) Ai observat că s-a înregistrat pe un site de întâlniri.

Și îți explică că s-a plictisit și că acolo doar comunică. Acesta este un semn clar că nu-i este interesant cu tine sau că a avut un astfel de comportament întotdeauna. Ea și-a dorit atenția masculină – dar acest lucru nu este acceptabil. Astfel acționează persoanele care îți scuipă în suflet.

4) Nu-i pasă de opinia ta.

Și face totul cum așa este benefic sau convenabil pentru ea.

5) Adoră să meargă cu prietenele în cluburile de noapte. 

Și explică acest lucru astfel: ”Ce este în neregulă?”. Sunteți într-o relație și nu ar trebui să existe cluburi, adică, să vrea să le viziteze fără tine.