Cum devii femeia cu care bărbatul va dori să rămână pentru totdeauna? Iată 5 secrete.

Probabil că te-ai întrebat de multe ori de ce unele femei își găsesc parteneri iubitori, în timp ce altele rămân singure. Într-adevăr, de multe ori nu este vorba despre aspect – silueta perfectă și chipul drăguț nu-ți garantează succesul la bărbați. Capacitatea de a purta o conversație, de a fi interesantă? De asemenea. Ce face bărbații să rămână alături de unele femei?

Iată 5 secrete pentru a-l face ”dependent” de tine:

1) Creează o lume confortabilă pentru doi

Un bărbat matur își apreciază starea pe care o are alături de femeie. Pentru el sunt importante senzațiile pe care le trăiește alături de partenera sa: armonie, confort, liniște, pace.

Fii dulce, veselă, directă, sinceră, tandră și mai presus de toate – fii tu însăți. Nu încerca să stai în capul lui 24/7 – să-l suni, să-i scrii la nesfârșit, să ceri răspunsuri imediate, atenție. Chiar și un bărbat îndrăgostit nu-ți aparține complet, el are dreptul la spațiu personal.

2) Nu-ți dezvălui secretele, ci ascultă-l.

Bărbatul nu trebuie să știe despre relațiile pe care le-ai avut înaintea lui, ce îndoieli și temeri te chinuie, ce crezi despre soțiile colegilor săi, de ce prietena ta are nevoie din nou de consolare. Înconjoară-te cu o aură de mister, nu da vina pe fostul partener pentru a te proteja – ceea ce s-a întâmplat, s-a întâmplat, nu arata invidie și resentimente față de alții.

În același timp, încurajează-i dorința de a se deschide în fața ta, de a-ți povesti despre interesele și preferințele sale, despre ceea ce dorește, ce este important pentru el. Asta te va ajuta să construiești relația acum și în viitor.

3) Surprinde-l

Ce rămâne cu noi pentru totdeauna? Amintirile. Ne amintim în detaliu evenimentele luminoase, iar cele plictisitoare trec fără urmă, de parcă nici nu au existat. Încearcă să faci întâlnirile voastre de neuitat, umple timpul petrecut împreună cu impresii noi, emoții pozitive, sentimente calde. Nu aștepta ca bărbatul să te distreze și să te surprindă – ia inițiativa.

4) Nu ține supărarea

Nu-ți place ceva? Nu te supăra ca un copil, ci vorbește imediat și nu purta piatra pe suflet. Dacă taci pentru a nu strica relația, deja ai semănat semințele discordiei – supărările ne otrăvesc. Resentimentele nerostite se acumulează și într-o zi sunt capabile să distrugă chiar și cele mai puternice sentimente.

5) Arată-ți feminitatea

Este important ca bărbatul să se simtă puternic, să aibă grijă de femeie, să-și simtă indispensabilitatea. Dă-i ocazia să se manifeste – cere ajutor, sprijin, dacă ai nevoie de ele, consultă-l. Pentru bărbat este important să știe că opinia sa este valoroasă, că este un sprijin, o autoritate pentru femeia sa.

Acestea sunt reguli simple ale unei relații mature, în care obiectivul partenerilor este de a înțelege dacă se simt bine împreună, pentru a putea construi o relație bazată pe înțelegere și respect reciproc, nu cerând, ci dăruind, rămânând ei înșiși fără încercarea de a-l schimba pe celălalt.