5 mesaje pe care vrea să le primească de la soția sa un bărbat disperat.

Nu doar femeile sunt dezamăgite în căsătorie și se simt nefericite. Și bărbații suferă din cauza problemelor familiale și își pierd încrederea în viitor.

Dacă femeia vrea să reînvie sentimentele, ajutându-și soțul nefericit, atunci, cel puțin în mesaje ar trebui să-i spună cuvinte importante.

1. „Nu am nevoie de alți bărbați decât de tine”.

Foarte des, bărbații explică răceala femeii prin faptul că și-a găsit pe altcineva.

Pentru a-l convinge că nu este vorba de infidelitate, soția va trebui să depună multe eforturi, încercând să întoarcă tandrețea și afecțiunea în relație. Iar acest mesaj va fi un început bun, care va inspira bărbatul să acționeze și el.

2. „Ai avut dreptate atunci.”

Dezacordurile în relație duc la înstrăinarea soților. Fiecare începe să-și trăiască propria viață, ignorând opinia celuilalt.

Dar pentru bărbat este foarte important să simtă că este o autoritate pentru femeie. Prin urmare, trebuie să recunoști nu numai în gând că soțul are dreptate, ci și să-i transmiți asta, chiar și cu ajutorul unui mesaj.

3. „Să rămânem doar în doi.”

Acestea sunt cuvinte foarte importante, care pot readuce speranța bărbatului disperat. Primind un astfel de mesaj, el va înțelege că și soția lui suferă și vrea să reînvie sentimentele.

Dacă între două persoane mai există dragoste, atunci nu contează cine ia inițiativa – bărbatul sau femeia. În acest caz, bărbatului doar îi rămâne să reacționeze corect și să nu se joace ”de-a supărarea”.

4. „Nu te țin.”

Se întâmplă și cazuri când relația nu mai poate fi salvată. Femeia demult bănuiește că soțul vrea să părăsească familia, dar nu are curajul să facă acest pas.

Nu ar trebuie să te consolezi cu iluzia că ignorarea acestui fapt va salva cumva relația. De ce să prelungești chinul? Este mai bine să eliberezi bărbatul, spunându-i asta. Astfel dezlegați nodul și fiecare partener se va putea mișca mai departe.

5. “Nu sunt supărată pe tine”.

Fiind vinovat de dezacordurile din familie, bărbatul simte un gol în interior. El nu mai are speranța că va fi iertat și că i se va permite să repare totul.

Iată de ce important ca femeia nu numai să-l ierte, ci și să-i spună aceste cuvinte privindu-l în ochi sau trimițându-i un mesaj. Astfel îi arată bărbatului că nu este pierdut totul și că familia poate fi salvată. Însă acestea ar trebui să fie sentimente sincere, care în viitor nu se vor transforma în reproșuri la adresa bărbatului.