Nu te umili. 5 Lucruri pe care nu trebuie să le faci pentru a ține un bărbat lângă tine.

Dacă acest bărbat va dori să fie cu tine – va fi. Dacă nu – găsește în tine puterea să treci peste asta cu demnitate. Și atunci el neapărat se va întoarce.

Iată 5 lucruri pe care nu trebuie să le faci pentru a ține un bărbat lângă tine:

1. Nu te umili

Plângând noaptea în telefon și scriindu-i mesaje de genul „Întoarce-te, îți iert totul” – nu faci decât să arăți patetic. Îl pierzi pe el, dar cel puțin păstrează-ți demnitatea.

2. Nu fi de acord cu ceea ce nu ești pregătită să faci.

Nu face nimic din ceea ce te dezgustă – fie că este vorba despre experimentele s*xuale sau așa-numita relație deschisă. Ți s-ar putea părea că merită să tolerezi asta ca o măsură temporară. Dar concesiunile tale vor fi luate ca ceva de la sine înțeles și ți se vor cere și alte lucruri.

3. Să faci un copil

Dacă cel puțin un bărbat ar putea fi ținut cu ajutorul copiilor, atunci nu ar exista atât de mulți copii crescuți fără tați. În plus, copilul ar trebui să apară pe lume doar atunci când este dorit de ambii părinți și nu ca o măsură disperată pentru a salva o relație pe cale să se prăbușească.

4. Să renunți la interesele tale

Niciun bărbat nu merită să-ți schimbi pentru el cercul social, să renunți la hobby-ul sau la cariera ta. Nu ești un câine de serviciu să depinzi complet de proprietar și să-i îndeplinești comenzile.

5. Să-ți schimbi aspectul

Să devii blondă pentru că așa vrea el, să slăbești cu două mărimi, să-ți mărești sănii și buzele de dragul lui nu are rost. „Ajustându-te” la standardele sale, doar demonstrezi că nu ai nici inteligență, nici caracter. Toate schimbările de aspect ar trebui să se întâmple numai dacă tu însăți îți dorești asta.