5 semne că bărbatul îți duce dorul și se gândește la tine.

Fiecare femeie este încântată să știe că un anumit bărbat o place și se gândește la ea. Dar nu întotdeauna femeia poate fi sigură cum o tratează bărbatul. Pentru că de obicei, bărbații sunt închiși și nu-și arată în mod direct simpatia.

Însă există câteva semne care te ajută să înțelegi că bărbatul este atras de tine, îți duce dorul și se gândește doar la tine.

1. Adesea îl vezi în preajma ta. 

Observi deja de câteva ori că a trecut pe lângă tine, dar nu există niciun motiv aparent pentru asta. Acest lucru desigur sugerează că este interesat de tine. El vrea să te vadă și în același timp să se facă observat pentru a-ți atrage atenția. Totuși este mai bine să acorzi atenție comportamentului său.

2. Vorbește despre tine cu prietenii voștri comuni 

Prietenii voștri comuni îți spun că îi întreabă mereu despre tine. Încearcă să afle ce îți place, ce te interesează, unde lucrezi și altele. Toate acestea demonstrează că bărbatul îți duce dorul chiar dacă nu te vede, el se gândește mereu la tine.

3. Se bucură atunci când te vede

El este întotdeauna bucuros să te vadă. Pe chipul lui involuntar apare un zâmbet amabil și sincer. S-ar întâmpla asta dacă bărbatul nu s-ar gândi la tine și nu ar visa să aveți o relație?

4. Te urmărește.

Chiar și pe rețelele sociale. Orice manifestare pe care o ai acolo, neapărat o va aprecia. Cu siguranță observi asta. Dacă nu s-ar gândi la tine și nu ți-ar duce dorul, ar fi atât de atent la activitatea ta de pe Internet?

5. Petrece mult timp în apropierea ta.

Bărbatul cu orice ocazie încearcă să fie lângă tine. Nu-i pasă ce va trebui să facă. El este de acord chiar și cu cea mai dificilă muncă fizică, dacă o face lângă tine. Dacă bărbatul te place și se gândește constant la tine, el va găsi o mie de pretexte doar pentru a petrece cât mai mult timp alături de tine.

Fiecare bărbat este individual, are caracterul, opiniile și principiile sale. Prin urmare, pe lângă aceste manifestări ale atașamentului față de tine, bărbatul poate folosi și altele. Urmărindu-l, întotdeauna vei înțelege că ești importantă pentru el și că se gândește la tine