Învață să citești oamenii după față: ghid pentru începători

Cum citești pe față: ghid rapid pentru începători

Știința feței își are originea în China antică. Fiecare parte a feței este privită separat, iar forma, culoarea și conturul – au sensul lor. În primul rând, este important să vorbim despre anatomia facială.

Fața este împărțită condiționat în trei părți: superioară, medie și inferioară. Partea superioară a feței (fruntea) vorbește despre copilăria omului și relațiile cu părinții. Medie (de la sprâncene până la vârful nasului) vorbește despre prezent. Iar partea inferioară a feței vorbește despre viitorul omului.

FORMA FEȚEI

– Fața ovală

Oamenii cu fața ovală sunt intelectuali și visători. Au întotdeauna idei și obiective, dar se schimbă adesea. Uneori sunt timizi, sunt mai preocupați de lumea interioară. Sunt emotivi și sensibili, predispuși la depresie. Astfel de oameni au succes în profesiile creative.

– Fața rotundă

Oameni foarte practici, cu scopuri bine determinate. Nu le este frică de schimbare, se adaptează rapid la orice circumstanțe. Le place să petreacă timpul cu alți oameni, au nevoie de cineva care să-i asculte. Sunt amuzanți, dar pot fi agresivi și răi, dacă au motive pentru asta.

– Fața pătrată

Oameni puternici. Își ating întotdeauna obiectivele, prin orice mijloace. Își pierd cumpătul când ceva nu merge conform planului.

FRUNTEA

– Fruntea înaltă și largă – este un semn al inteligenței.

– Fruntea îngustă și largă – indică faptul că omul este răbdător și foarte persistent.

– Fruntea înaltă și îngustă – este un semn al minții agere, cu un potențial mare.

– Fruntea joasă și îngustă – indică faptul că ai de-a face cu o persoană vicleană.

– Dacă fruntea este acoperită cu pete sau alunițe – acest semn vorbește despre copilăria dificilă și relația dificilă cu părinții.

OCHII

Privind omul în ochi, poți afla multe despre el. Dimensiunea, tăietura, culoarea – totul contează. Se crede că omul cu ochi frumoși și atractivi – este înzestrat cu sănătate, voință și minte flexibilă.

Ochii mari – indică faptul că omul este sensibil și creativ, în timp ce ochii mici indică forța interioară și mintea practică.

Ochii apropiați unul de celălalt – vorbesc despre intuiția dezvoltată, precum și despre gelozia proprietarului. Dacă distanța dintre ochi este destul de mare, acesta este un semn al abilităților excelente de comunicare.

NASUL

Conform conceptelor fizionomiei, nasul este un indicator al caracteristicilor vieții spirituale. Nasul indică, de asemenea, abilitățile intelectuale.

– Un nas scurt – vorbește despre mintea flexibilă. Dar uneori poate însemna că va fi dificil să te înțelegi cu această persoană.

– Un nas lung – indică o persoană cu minte practică și cu un sentiment de responsabilitate față de ceilalți.

– Un nas plat – indică fidelitate, răbdare și rezistență. Sunt persoane carieriste.

– Nasul strâmb – trădează omul creativ, dar în același timp poate indica o minte instabilă, care rătăcește în căutarea unui obiectiv.

– Nasul ascuțit – indică o intuiție puternică.

GURA

– Gura mare – este un semn al succesului și generozității. Acești oameni adoră viața și profită la maxim de ea.

– Gura mică – vorbește despre sensibilitate și independență. Aceste persoane sunt închise, dar foarte muncitoare.

– Dacă buza superioară este mai groasă decât buza inferioară – persoana este iubitoare de viață. Astfel de persoane sunt predispuse la independență și un număr mare de divorțuri.

– Dacă buza superioară este mai subțire – atunci persoana se străduiește să mulțumească pe toată lumea și se preocupă mereu de tot.

– Buzele drepte indică – practicitate. Cele curbate în sus – lipsa încrederii în sine, iar cele curbate în jos – o persoană afectuoasă și sensibilă.

OBRAJII

– Pomeții înalți – indică o persoană închisă.

– Obrajii plați – indică faptul că omul este politicos, dar timid.

– Obrajii dolofani – indică o persoană veselă, cu un bun simț al umorului.

– Petele pe obraji pot indica probleme digestive sau incapacitatea de a face față emoțiilor negative.

BĂRBIA

– O bărbie proeminentă – indică calități de conducere. O astfel de persoană își poate asuma responsabilitatea. Poate fi încăpățânată.

– Bărbia moale – indică o persoană familistă, foarte atentă și grijulie.

– Defectele pe bărbie – indică dezechilibru hormonal sau probleme cu încrederea în sine.

Fața noastră este o hartă pe care pot fi citite atât emoțiile, cât și starea corpului. Folosește aceste cunoștințe în avantajul tău!