Ce nu trebuie să-i ierți bărbatului în niciun caz? Aceste 4 greșeli grave.

Am reușit să fiu în mai multe relații „toxice” cu bărbați cărora nu le-am putut ierta niște lucruri serioase.

De asemenea, am învățat o lecție foarte utilă pentru calmul meu interior și existența confortabilă: nu merită să te frângi și să încerci să treci cu vederea greșelile grave ale partenerului și, de asemenea, nu merită să frângi bărbatul încercând să-l schimbi. Este inutil. Omul se schimbă doar dacă el însuși vrea să se schimbe.

În niciun caz nu trebuie să ierți:

1. Agresiunea fizică 

Nu spera că dacă te lovește – atunci te iubește. Este doar o scuză ieftină. Dacă te lovește – înseamnă că încearcă să te suprime și să te distrugă. Deci trebuie să fugi. Știu din experiența mea că de multe ori este imposibil să fugi imediat, nu-ți ajung suficiente resurse morale.

2. Lipsa de respect 

Dacă bărbatul își permite expresii ofensatoare și umilitoare la adresa ta, cum ar fi „ești o proastă, nu înțelegi nimic ”,„ mai bine taci ”- acesta nu este bărbatul tău. Este și mai dificil atunci când bărbatul vorbește urât despre tine în prezența rudelor și prietenilor. Fără respect, nu poate exista o relație normală.

3. Neglijarea. 

Dacă, de exemplu, te-ai îmbolnăvit, iar bărbatul în loc să te îngrijească alege să petreacă timpul cu prietenii – acesta este un motiv serios să te gândești.  Desigur, partenerul tău nu este obligat să stea lângă tine ziua și noaptea. Dar, dacă te lasă în orice situație dificilă (boală, lipsa banilor, dificultăți casnice) și alege confortul, atunci aceasta este o neglijare deschisă față de tine.

4. Cerințele exagerate

Există bărbați care se cred Regi, le place să fie slujiți. Și nu doar te roagă să-i calci cămașa sau să-i cureți pantofii, ci o cere de parcă nu are mâini. Bărbații solicitanți nu suportă refuzurile: nici în s*x, nici în viață. Iar tu toată viața îl vei deservi și îi vei îndeplini dorințele.