Nu permiteți acestor 6 obiceiuri să vă distrugă căsătoria.

În câțiva ani de viață împreună, devenim atât de apropiați, încât ne percepem unii pe alții ca pe ceva de la sine înțeles. Dar oare ne permiteam asta în perioada curtării? Pentru ca sentimentele să se aprindă cu o nouă forță, amintiți-vă de spațiul personal. Nu în zadar bunicii și bunicile noastre dormeau separat – astfel mențineau fiorul dragostei.

Pleacă pentru câteva zile la mama ta, trimite-ți soțul la soacră. Să mănânce mâncarea ei, să asculte învățăturile ei și apoi va alerga înapoi la tine. Observi că imediat ce pleci, încep apelurile și mesajele ”Dragă..” , „Mi-e dor de tine”? Vă spuneți reciproc ceea ce în viața obișnuită aproape că ați uitat. Mențineți acest sentiment. De îndată ce vă dați seama că începeți să vă obișnuiți, trebuie să vă separați pentru câteva zile.

Bărbatul se obișnuiește atât de mult cu femeia, încât în timp nu o mai observă și se uită la altele. Acasă, de la an la an nimic nu se schimbă. El are nevoie de puțină agitare. Chiar dacă îți tunzi bretonul sau părul, deja va fi ceva neobișnuit. Te vei simți diferit, iar bărbatul te va observa imediat, va fi interesat. Inventează constant lucruri noi: rearanjează mobilierul, schimbă  draperiile în fiecare sezon. Nu lăsa bărbatul să se obișnuiască și să se plictisească.

În basme îndrăgostiții se țineau de mâini, se priveau în ochi, își spuneau nume afectuoase. De multe ori ne concentrăm pe noi înșine, dăm indicații, ne certăm. Dacă nu te gândești la bărbatul tău, o va face alta. Învață să spui mulțumesc, fii pentru iubitul tău grupul său de sprijin, îmbrățișați-vă cât mai des. Bărbații își doresc să fie tineri, atractivi. Ai grijă de asta. La cumpărături – nu cheltui totul pe tine, cumpără-i soțului un pulover elegant sau un parfum. Creează imaginea de care te vei îndrăgosti tu însăți.

De îndată ce pasiunea scade, lenjeria s*xy este înlocuită de pantalonii și tricourile largi, care omoară sentimentele. Uită de toate acestea. Poartă haine elegante acasă. Nu este nevoie să aștepți o zi specială, fiecare moment din viața voastră împreună este un eveniment. Cu o femeie strălucitoare, bărbatul se comportă diferit.

Bărbatul devine rece atunci când femeia încetează ”să ardă”. Bucură-te de orice: mergi la cumpărături cu prietenele, dansează, mergi la sală alături de persoana iubită. Petreceți cel puțin o oră împreună, uitând de griji. Trăiește interesant și vei simți cum te umpli de energie, îți încarci soțul, iar focul pasiunii dintre voi se aprinde din nou.