Iată ce face o soție înțeleaptă pentru soțul ei și astfel menține armonia în relație.

Orice relație – necesită muncă. Trebuie să depunem eforturi. O căsătorie poate avea multe probleme, dar acest lucru nu înseamnă că ea s-a sfârșit. Întotdeauna este mai bine să faci tot ce depinde de tine, să înțelegi că nu a funcționat și apoi, cu conștiința curată să ceri divorțul.

Deci, ce face o soție înțeleaptă pentru soțul ei?

Pentru a fi înțeleaptă, trebuie să gândești, să evaluezi situația și să înveți din greșelile tale. O soție înțeleaptă întotdeauna este cu un pas înaintea soțului. Poți învăța acest lucru numai după mulți ani de viață împreună. Trebuie să observi și să ții minte. De exemplu, dacă soțul își ia prânzul la pachet de acasă – o soție înțeleaptă îi va pune întotdeauna în vas o roșie, pentru că știe că el iubește roșiile. Chiar dacă bărbatul nu a rugat-o. Sau gătește mâncarea lui preferată, atunci când el nici nu bănuiește asta.

O soție înțeleaptă nu provoacă un conflict, atunci când vede că soțul ei are dispoziție proastă. Ea nu va ”arunca” fraze de genul: „dacă ești prost dispus nu strica și dispoziția altora!!!” Ea gândește cu un pas înainte și își dă seama că nu va ieși nimic constructiv din asta. O soție înțeleaptă este o soție inteligentă și vicleană.

Adesea, femeile vor să-și arate inteligența, dar cel mai important – să-i demonstreze bărbatului că este foarte inteligentă, educată etc. Bărbații nu sunt proști, ei știu cu cine să se căsătorească. Ea începe să conteste punctul lui de vedere, să vorbească despre greșelile și incompetența lui. Astfel, pune la îndoială stima lui de sine. O soție înțeleaptă este întotdeauna de partea bărbatului. Dragostea și viața fericită împreună sunt mai importante decât căutarea adevărului. Și de ce să-l cauți? Pentru a-i demonstra că: „Am dreptate, ca întotdeauna”?

O soție vicleană va gândi așa în sinea sa, dar nu-i va spune bărbatului. Pentru omul apropiat, sprijinul este foarte important, chiar și în cea mai dificilă situație, când el este vinovat sau nu are dreptate.