Cum înțelegi că este îndrăgostit de tine: 5 semne sigure.

Îndrăgostirea poate fi un moment confuz, atât pentru tine, cât și pentru el. Iubirea – este un sentiment minunat și îndrăgostirea de cineva, de asemenea, este o experiență pe care nu o uităm niciodată, indiferent dacă această relație a fost bună sau nu. Dar cum înțelegi că te îndrăgostești de el? Și cum înțelegi că el se îndrăgostește de tine? Fii atentă la aceste 5 semne:

1. Vocea ta îl face să zâmbească

De fiecare dată când vorbiți la telefon sau vă vedeți, el zâmbește până la urechi și îți spune cât de mult îi place vocea ta. Sunt sigură că și tu simți la fel.

2. Despărțiri lungi. 

Nu vă puteți despărți unul de celălalt. Vreți să prelungiți acestă întâlnire cât mai mult posibil. Și când se întâmplă în sfârșit, el îți scrie un mesaj despre cât de bine ați petrecut seara și cât de groaznic s-a sfârșit.

3. Este stângaci. 

Uneori se simte penibil lângă tine. Este nervos și timid, dar numai în primele minute ale întâlnirii. Și toate se întâmplă din cauza așteptării, pentru că vrea să-ți mărturisească sentimentele și nu știe ce răspuns îi vei da. Poate că și tu simți la fel, ți se accelerează bătăile inimii și în același timp este plăcut.

4. Bărbatul are grijă de tine

Acum poate face orice pentru a te mulțumi. El nu mai este jenat de manifestările sentimentelor în public, dimpotrivă, așteaptă acest lucru. Vrea să arate tuturor ce simte pentru tine.

5. Îmbrățișările puternice

Vrea să te îmbrățișeze până în punctul în care amândoi nu puteți respira! Și sunt sigură că și tu îți dorești același lucru! Să simți căldura omului iubit.

Trăiește clipa și bucură-te de sentimentele pe care le experimentezi! Nu merită să le ascunzi, spune întregii lumi despre asta. Nu-ți fie teamă de refuz – și aceasta este o experiență. Iubește-te și iubește-ți jumătatea.