Cum înțelegi că bărbatul este îndrăgostit de tine? Acordă atenție acestor 4 semne.

De foarte multe ori ajungem în situații incomode, când un coleg chipeș sau o cunoștință se comportă ca un domn, oferindu-ne ajutorul, iar noi, la rândul nostru, deja ne imaginăm o căsătorie fericită. Situația este destul de frecventă.

Astăzi îți spunem care sunt semnele prin care poți distinge interesul autentic al bărbatului de bunele maniere.

Cum interesul afectează comportamentul bărbatului?

1. Apare/ dispare jena

Un bărbat modest, literalmente înflorește atunci când vede la orizont obiectul adorației sale: el vorbește mult și încearcă să atragă atenția în toate felurile posibile. În același timp, de obicei, un bărbat neinhibat se poate simți nesigur în prezența femeii pe care o place. Urmărește schimbările stării sale de spirit.

2. Încearcă să aibă grijă de tine

Dacă bărbatul aleargă să-ți ridice geanta care a căzut accidental de pe masă sau este primul care te ajută să-ți îmbraci haina, nu te îndoi, acestea nu sunt doar gesturi galante. Însă cu condiția că acest lucru să se întâmplă tot timpul.

3. Află opinia cuiva din exterior

Cu siguranță aveți cunoștințe comune. Cere-i persoanei în care ai încredere să urmărească potențialul partener cum se comportă – dacă în lipsa ta bărbatul nu arată interes pentru ceea ce se întâmplă în jurul său, dar apariția ta îl inspiră incredibil, nu există nicio îndoială cu privire la interesul său romantic.

4. Încearcă să stabilească un contact tactil.

Din nou, sfatul funcționează numai dacă îl cunoști. Bărbatul care este interesat de tine, neapărat va dori să fie cât mai aproape de tine și va face tot posibilul pentru asta: începând cu atingeri scurte și treptat câștigându-ți încrederea.