7 fraze prin care bărbatul își deghizează dorința de a te părăsi

Este dificil să înțelegi gândurile bărbatului și să prezici acțiunile sale viitoare. Însă există câteva fraze cu care bărbatul își ascunde dorința, încă neclară, de a pleca:

1.”Vreau să fiu singur.”

Uneori, omul într-adevăr trebuie să fie singur, din diverse motive. Este un semn rău atunci când bărbatul vrea să fie „singur” foarte des.

Acest lucru sugerează că gândurile sale nu sunt deloc legate de femeie, în plus, ea îl deranjează.

2. ”Poți rezolva asta singură.”

Această frază sugerează că bărbatul nu mai intenționează să-i rezolve problemele. Într-o relație apropiată, partenerii se ajută reciproc. Dar aici deja apare împărțirea vieții în „a ta” și „a mea”.

Bărbatul încetează să mai perceapă femeia ca fiind cea mai apropiată persoană. E bine, dacă această situație este temporară, însă este posibil ca iritația să se fi acumulat de mult timp și va fi dificil de schimbat asta.

3. ”Mi se pare că nu ești pregătită pentru această relație.”  

Această frază este o provocare. O confirmare că femeia nu-i îndeplinește așteptările. ”Dacă ești pregătită – dovedește-mi, dacă nu – atunci trebuie să ne despărțim.” Un mod de manipulare.

Dacă dorești să fii și în continuare cu el, atunci discutați cu calm care sunt defectele tale, în opinia lui.

4. ”Nu văd viitorul nostru comun.”

Aceasta este o aluzie transparentă a pesimismul masculin în relație. Pe de o parte, urmează doar „la revedere”. Pe de altă parte, poate fi o motivație pentru femeie. Bărbatul așteaptă ca ea să-l convingă de faptul că problemele și dezacordurile de astăzi sunt temporare. El, de asemenea, are îndoieli și cuvântul potrivit găsit la timp poate schimba radical situația.

5. ”Se pare că nu mă înțelegi.”

Multă vreme, bărbatul a încercat să-și transmită dorințele și cerințele, dar înțelege că bate printr-o ușă închisă – femeia nu este de acord cu viziunea sa despre lume, nu vrea să se adapteze, are dorințe și visuri și se pare că ele nu coincid. Bărbatul renunță și spune ceea ce simte, înțelegând că în această relație nu va găsi ceea ce caută.

6. ”Ești prea bună pentru mine.”

”Prea bună, frumoasă, inteligentă, dulce” – există o mulțime de opțiuni. O manevră suficient de vicleană de a pleca din relație. Da, desigur, bărbatul într-adevăr poate gândi așa, dar, de cele mai multe ori nu vrea să rănească femeia și pregătește terenul. El își asumă vina pentru ruperea relației. „Eu sunt cel rău, nu tu.”

7. „Nu știu cum să mă comport într-o relație serioasă”

Atunci când relația trebuie să treacă la o nouă etapă de dezvoltare, bărbații se sperie. Căsătoria, este un șoc puternic pentru psihicul masculin.

În relațiile serioase, apar obligații, trebuie să-ți asumi o anumită responsabilitate pentru deciziile luate. Prin urmare, în toate modurile posibile el tergiversează acest moment. Atunci când femeia, obosită de stagnarea emoțională, pune întrebarea direct – apare această frază. Dacă femeia va decide să continue relația, minunat, ea va continua. Dacă nu, atunci el are o singură opțiune.