7 reguli ale femeii care nu va accepta orice bărbat în viața ei, doar un bărbat demn.

Înainte de a începe o relație, bărbatul ar trebui să știe câteva lucruri de bază despre tine. Nu ești cea care poate fi impresionată fără efort, nu ești deloc o pradă ușoară pentru el. El poate crede că îl tachinezi sau complici totul intenționat, dar oricum va trebui să depună eforturi, dacă te vrea în viața lui.

Ai nevoie de cineva care într-adevăr încercă să te cunoască, care va avea grijă de tine și te va face fericită, la fel cum și tu vei face asta pentru el. Dacă te vrea în viața lui, trebuie să te merite.

O femeie demnă are propriile reguli atunci când vine vorba de relații.

1. Știu ce merit

Știu cine sunt și mi-a luat mult timp să mă iubesc, dar în cele din urmă am făcut-o. Dacă un bărbat vrea să fie cu mine, trebuie să fiu sigură că merită să-l las în viața mea. Știu de ce sunt capabilă atunci când iubesc. Și pentru ca să-i ofer bărbatului aceste lucruri, trebuie să știu și să simt că și el are grijă de mine.

2. Știu cum sunt relațiile toxice. Nu le voi mai accepta.

Am suferit atât de mult în vechile relații, încât nu mă voi mai întoarce niciodată la același lucru. M-am săturat de jocurile obscure ale bărbaților și lipsa de respect față de mine. Da, le-am permis multor bărbați să-mi facă asta. Mi-a luat mult timp să realizez că nu merit un astfel de tratament – merit tot ce este mai bun. Acum vreau ca bărbatul să merite calea spre inima mea.

3. Nu voi fi de acord cu mediocritatea

Nu am nevoie de stelele din cer, doar vreau să fiu tratată cu respect. Este prea mult? Dar nu-mi doresc un bărbat mediocru. Am nevoie de cel care este sincer și credincios. Dacă cineva vrea o relație serioasă cu mine, va trebui să arate acele aspecte ale personalității sale pe care încă nu le-am văzut la nimeni.

4. Nu am fost creată doar pentru plăcerea masculină

Dacă bărbatul mă tratează ca o opțiune pentru divertisment, voi pleca. Nu sunt doar un corp care să-i satisfacă dorințele. Am nevoie de cel care va observa în mine calități mai profunde. Mi-e silă de bărbații care doar încearcă să mă atragă în pat. Bărbatul ar trebui să fie interesat nu doar de intimitatea fizică, dacă vrea să fie cu mine.

5. Răspund la o atitudine conștientă

Nu mă cucerești cu lumânări și petale de trandafir. Îmi place romantismul, dar gesturile romantice nu mă prind. Mă excită bărbatul care acordă atenție micilor detalii, de exemplu cum îmi beau cafeaua dimineața sau cum cânt atunci când gătesc micul dejun. Vreau pe cineva care observă micile detalii.

6. Merit respect

Merit bărbatul care vrea să știe totul despre mine și nu ignoră detaliile. Ceea ce văd bărbații la exterior este doar o mică parte din ecuație. Merit un bărbat care știe să fie sincer. M-am săturat să-mi petrec timpul cu jucătorii care doresc ceva superficial și sunt complet leneși în construirea unei relații puternice.

7. Vreau să simt o iubire reală și autentică

Dragostea pe care o voi da bărbatului nu are preț. Dacă cineva vrea ca inima mea să-i aparțină, trebuie să găsească o abordare unică. Sunt o poveste care așteaptă să fie scrisă, așa că, dacă bărbatul vrea să întoarcă pagini cu mine, trebuie să facă povestea care merită să fie scrisă. Bărbatul trebuie să mă merite.