8 mesaje pe care le vei primi doar de la bărbatul cu care îți pierzi timpul.

Corespondența la începutul relației vă ajută să aflați multe lucruri interesante unul despre celălalt. Unele femei nu sunt împotrivă ca bărbatul să le scrie mult și des, în timp ce altele preferă să comunice față în față, reducând la minimum comunicarea prin mesaje. În orice caz, mesajele bărbatului îți pot oferi semnale importante.

Fii atentă, dacă îți trimite astfel de mesaje:

„Trimite-mi o poză”

El te-a văzut deja și știe cum arăți. Atunci de ce îți cere în mod constant fotografiile tale? Sau face aluzii să-i trimiți o fotografie nude? Acest bărbat ar avea o șansă să dezvolte relația cu tine, dacă nu ar avea astfel de solicitări.

“Ce faci?”

Îți trimite acest mesaj de mai multe ori pe zi. Da, bărbatul îți poate pune această întrebare pentru a afla cum îți petreci ziua. Dar atunci când te întreabă constant – este enervant. S-ar părea că vrea să comunice cu tine, dar nu-i vine în minte nimic interesant. Și de la astfel de mesaje ”miroase„ a control.

”Vin imediat.”

Un astfel de mesaj spontan, sugerează că vrea să se întâlnească doar cu un singur scop – înțelegi, nu? Sau și-a schimbat planurile, dar crede că te poate folosi pentru întâlniri rapide și intime. Ți se potrivește asta?

„Prietenii mei doresc să te cunoască”

Tehnica preferată a bărbaților dornici să ajungă în patul tău. Femeia știe că acesta este unul dintre semnele bune ale relației serioase – când vrea să o prezinte prietenilor. Dar, să fim sinceri, nu chiar la începutul relației. Nu te lăsa păcălită de acest „accelerator”.

„Ești aici?”

Tu nu ești lipită de telefon sau laptop, ai și alte treburi de făcut, nu? Dacă se comportă astfel fără să aveți o relație oficială, imaginează-ți ce se va întâmpla mai târziu.

”Ce mărime porți la sutien?

Este la fel de îngrozitor precum să-ți ceară o fotografie nude. Acest lucru este îngrozitor la orice etapă a relației. Dacă face asta – tu și bărbatul aveți obiective diferite, el are nevoie doar de întâlniri intime, iar tu de o relație serioasă.

„Unde vrei să ne întâlnim?”

Este minunat că bărbatul se interesează. Dar și mai bine ar fi dacă cel puțin ți-ar propune locul întâlnirii, în loc să pună această sarcină pe seama ta. Dacă nu-ți oferă nimic, atunci fie este leneș, fie nu vrea să se deranjeze. Iar bărbații nu se deranjează atunci când nu au intenții serioase.