5 trucuri masculine în fața cărora nu vor rezista nici femeile inteligente.

În căutarea femeii ideale, bărbații pot parcurge un drum foarte lung. În funcție de ce fel de femeie își doresc alături, ei fie se opresc la jumătatea drumului, fie merg mai departe. Cu toate acestea, există femei cu care este foarte dificil, dar în același timp ți le dorești alături, însă cu zâmbetul carismatic sau aspectul atletic – nu le cucerești.

Există câteva secrete masculine care pot cuceri orice femeie, chiar și pe cele inteligente și cu experiență.

1. Încrederea în sine. 

Bărbatul, literalmente, trebuie să miroase a încredere. Nimic nu distinge un bărbat din mulțime, cu excepția hotărârii și curajului. „Frumusețea masculină” sunt calitățile lui, inclusiv încrederea. Dar nu trebuie confundată cu obsesia, pentru că femeia va fi alături doar de un bărbat puternic și încrezător, iar pe cel obsesiv îl va folosi.

2. Nu se teme să fie respins

Cu femeile există două opțiuni: fie este a ta, fie te-a refuzat. Dar mai există și a treia opțiune. Unii bărbați se tem să înceapă o conversație, pentru a nu fi respinși. Aceasta este o greșeală.

Un bărbat încrezător nu se gândește că va fi respins, el începe comunicarea și decide pentru sine dacă femeia i se potrivește sau nu. Poți afla totul despre om doar după câteva minute de comunicare cu el. Nu-ți fie teamă de comunicare.

3. Îți place o femeie, dar ai alături de tine altele.

Dacă bărbatul se va concentra doar pe o femeie, chiar dacă îi place cu adevărat, el o va cuceri mai repede dacă îi acordă mai puțină atenție.

Femeile tind să te observe numai atunci când știu că ești înconjurat de concurente. Joacă-te puțin cu sentimentele ei. Dacă te place cu adevărat, nu te va lăsa să pleci. Dar nu exagera, altfel vei câștiga reputația de afemeiat.

4. Bărbatul trebuie să se miște constant

Femeia potrivită – nu este doar cea care va naște copii sănătoși și te va aștepta acasă, dar este energică și cu obiective clare de viață. Bărbatul întotdeauna este un exemplu pentru femeie. Femeia va merge după cel care îi va oferi o viață interesantă, creștere și dezvoltare reciprocă constantă, mișcare și călătorii, nu după cel care doar vrea să stea pe canapea în fața televizorului.

Cu cât bărbatul este mai energic, cu atât are șanse mai mari să găsească o astfel de femeie lângă el.

5. Cuvintele corespund acțiunilor

Femeilor nu le place să fie comandate, în special celor inteligente. Dar, atunci când după fiecare cuvânt al bărbatului urmează o faptă care corespunde cuvintelor sale, femeia nu va avea niciun motiv să nu aibă încredere în bărbat. Ea îl va asculta și cuvintele lui vor deveni lege pentru ea, dar numai dacă acestea corespund comportamentului său și au limite rezonabile.