Bărbatul de peste 40 de ani nu va tolera aceste 5 acțiuni ale femeii.

Odată cu vârsta, viziunea asupra lumii și valorile bărbatului se schimbă. El nu mai are nevoie de o pasiune amețitoare, o furtună de emoții, jocuri sau posibilitatea de a-și demonstra instinctele de vânător. Acestea sunt înlocuite de calm, moderație, experiență pe care le dobândește de-a lungul anilor.

Acum el nu mai are nevoie de femeie pentru afirmare și diversitate în viață, ci pentru a-și face existența pașnică și armonioasă. De aceea, bărbatul matur nu va tolera aceste acțiuni ale femeii:

1. Manipularea ieftină  

Bărbatul matur apreciază liniștea sufletească. Prin urmare, trucurile femeii sub formă de supărări fără motiv, isterie constantă și certuri – nu le va accepta. Sfaturi, observații și indicații despre cum să-și trăiască viața – bărbatul a crescut demult din toate astea. El preferă să se retragă de lângă femeia care își asumă rolul de ”mămică”, care încearcă să-l învețe și își impune opinia. Calmul și pacea este ceea ce poate cuceri cu adevărat un bărbat matur, nu certurile și încăpățânarea.

2. Comparațiile cu alți bărbați

Femeile folosesc des această tehnică, crezând că atunci când îl compară cu alți bărbați ce au mai mult succes, vor provoca acțiunea dorită. Un bărbat matur nu are nevoie de asemenea paralele, pentru că el deja a reușit să obțină succese mari și nu se consideră mai rău decât cei din jurul său.

Cu astfel de comparații, doar îl vei supăra și îi vei reduce stima de sine, ceea ce îl va face pe partenerul tău să se simtă un ratat.

3. Gelozia cu motiv și fără

Scenele de gelozie ar fi mai bine să le lași în trecut sau să le păstrezi pentru un bărbat mai tânăr. Un partener matur este autosuficient, el nu va tolera neîncrederea și îndoielile din partea femeii, care sunt exprimate prin posesivitate și gelozie fără motiv. El consideră că astfel de acțiuni sunt lipsă de respect față de el, care, desigur, îl ofensează.

Prin urmare, nu trebuie să faci scandal dacă bărbatul i-a zâmbit colegei de muncă, pentru că, cel mai probabil, ea nu înseamnă nimic pentru el.

4. Să-i organizeze timpul liber

Femeile au multe idei despre cum să petreacă timpul liber împreună. De exemplu, își doresc să meargă într-o călătorie periculoasă, să închirieze o motocicletă, să organizeze o petrecere grandioasă etc. Bărbatul matur preferă alt tip de divertisment.

5. Îl încurajează să sprijine feminismul

Multe femei moderne, devin luptătoare active pentru drepturile femeilor și feministe înflăcărate. În același timp, adesea transmit bărbatului o mulțime de informații și fapte, care pentru el sunt complet inutile.

Un bărbat matur, vrea, ca atunci când vine acasă de la serviciu să-și vadă femeia confortabilă, cu cina pregătită, dar nu să dispară la întâlniri obscure, unde se scandează că „femeia nu este bucătăreasă”.