Niciun bărbat nu va tolera femeia care face aceste 5 lucruri.

Există un tip de femeie care se caracterizează printr-un nivel crescut de prostie, nemulțumire constantă, invidie și incapacitatea de a se îngriji. Se întâmplă că bărbații încep o relație cu ea și chiar locuiesc împreună o vreme, dar această femeie pictează viața partenerului cu culori întunecate – este întotdeauna nemulțumită, are o mulțime de cerințe. Bărbatului îi este rușine pentru ea, dar nu poate pleca, pentru că îi leagă multe lucruri. Însă unele acțiuni depășesc orice limită și îl fac să se despartă de ea.

1. Ea îi cheltuie toți banii

De exemplu, ea poate cheltui mulți bani pe exact aceeași haină ca și a prietenei sale, pentru a-i demonstra că și ea își permite. Sau va organiza mese de sărbătoare cu mulți invitați, pe care, de fapt, nu și le permite și nici nu sunt necesare. În mod firesc, niciunui bărbat nu-i va plăcea risipirea nerezonabilă a banilor și să se laude în fața celorlați.

2. Nu are grijă de casă

O astfel de femeie deseori ignoră curățenia în casă. Nu gătește sau se mulțumește cu semifabricate. Desigur, niciun bărbat nu vrea să-și facă femeia menajeră, dar oricine vrea să se întoarcă acasă de la serviciu într-un cuib cald.

3. Îl umilește moral

Ea consideră că este absolut normal să umilească bărbatul – să-l critice, să-l insulte, să-l ridiculizeze în public. Cu toate acestea, nu se consideră deloc vinovată și nu își cere niciodată scuze. Bărbatul poate îndura de câteva ori, dar dacă aceste atacuri continuă și îi rănesc demnitatea, este firesc să nu tolereze mult și să plece în curând de la ea.

4. Critică rudele bărbatului în prezența lui

O astfel de femeie adoră bârfele, așa că folosește orice ocazie pentru a bârfi. Datorită firii sale relațiile cu rudele bărbatului nu sunt întotdeauna prietenoase, de aceea ea adoră să vorbească lucruri urâte despre ei. Și de multe ori face asta chiar în prezența bărbatului – de exemplu, în timpul unei conversații cu o prietenă la telefon.

5. Nu are grijă de sine

Ea nu se îngrijește. Chiar dacă natura a înzestrat-o cu frumusețe, ea nu știe cum să o păstreze. O astfel de femeie ignoră îngrijirea părului, pielii, unghiilor, poate purta haine vechi și murdare, nu folosește parfumul, lenjeria și bijuteriile considerând că aspectul ei este destul de tolerabil. Firește, orice bărbat vrea să-și vadă femeia frumoasă și atrăgătoare. Prin urmare, el inevitabil, se va uita la alte femei, apoi va pleca definitiv.