7 acțiuni neplăcute pe care le face bărbatul atunci când este obosit de relație

Te atinge tot mai rar, în ochi nu mai are acea scânteie care aprindea instantaneu pasiunea: acest lucru este neplăcut, dar inevitabil în multe relații. De aceea, învață să recunoști semnalele ascunse pentru a preveni destrămarea relației.

Bărbații încep cu ușurință o relație, dar nu-și pot asuma responsabilitatea pentru despărțire. Nu sunt siguri că mai au nevoie de femeia de lângă ei.
Dacă te-ai ciocnit cu aceste 7 situații, cel mai probabil bărbatul este obosit de relația voastră:

1. Nu-ți răspunde la întrebări.

Vorbiți, îi adresezi întrebări, îl îndemni să discutați despre probleme, dar nu pare să te audă sau să te înțeleagă. Oboseala internă acumulată duce la faptul că bărbatul se închide de femeia pe care o iubea recent. Femeia nu poate ajunge la omul iubit nici cu probleme de uz minor, iar când vine vorba de relație, bărbatului are o problemă urgentă.

2. Nu mai vede în tine un prieten

Pe lângă pasiune și atracție, trebuie să existe încredere și, dacă ea se pierde, aceasta indică înstrăinarea bărbatului. El nu mai vede în tine un prieten sau poate că nici nu este sigur de un viitor comun, așa că nu consideră necesar să discute problemele cu o persoană care în curând va deveni străină pentru el.

3. Nu-i pasă dacă alți bărbați îți acordă atenție

Atunci când bărbatul a obosit de relație: salvarea sa este să te îndrăgostești de altul.

Adesea, bărbații caută o scuză pentru a se certa și a se despărți: acest lucru le va oferi timp să se asculte și să înțeleagă dacă își doresc să continue relația. O situație convenabilă pentru că nu se va simți responsabil de despărțire, ceea ce înseamnă că se poate întoarce oricând, dacă nu reușește să creeze o altă relație.

4. Este mereu ocupat, nu are timp pentru tine

Este important ca ambii parteneri să se bucure de timpul petrecut împreună. Când apare oboseala, comunicarea nu-ți aduce plăcere, dar te epuizează: asta încearcă să evite bărbatul tău. El caută emoții pozitive în hobby-ul său preferat, în compania prietenilor, ajunge acasă târziu, spunând că este ocupat la muncă.

5. El nu-și vede viitorul împreună cu tine. 

Bărbatul evită discuțiile despre planurile comune, nu acceptă să vorbească despre cumpărarea unui apartament comun, despre copii. Chiar și întrebările simple despre unde veți petrece vacanța de vară îi provoacă iritare. Este obosit de relație.

6. El nu încearcă să-ți facă pe plac, lasă dezordine

S-ar părea că bărbatul face totul ca să te respingă. Dacă s-a produs o schimbare bruscă, merită să te gândești la ce încearcă să-ți transmită.

Oboseala lui se manifestă în apatie, el încearcă să-ți arate că este rău, urât și nu vrea să facă nimic pentru relație. Asta se manifestă în lucruri mici: o cană murdară lăsată, lucruri împrăștiate, un raft pe care nu găsește timp să-l instaleze de mai multe luni.

7. Nu vrea să te atingă

Relațiile sunt create de doi și dacă unul își permite doar să fie iubit, aceasta indică oboseală și indiferență. Chiar dacă sunteți împreună de 10-20 de ani, este normal să vă îmbrățișați, să vă sărutați în fiecare zi: asta vă face fericiți.

Dacă bărbatul este obosit de relație și face aceste 7 lucruri, nu înseamnă că este timpul să pleci. Este un semnal că trebuie să găsiți cauza problemei și să restabiliți sentimentele care se sting.