30 de ani împreună: John Bon Jovi ne dezvăluie secretul unei căsnicii fericite

John Bon Jovi – fondatorul trupei ”Bon Jovi”, trăiește alături de soția sa deja de trei decenii. Și, imaginați-vă, nu a regretat niciodată decizia sa. Deși pentru armata sa de admiratoare aceasta a fost o lovitură grea.

La început, căsătoria cu Dorothy Hurley a provocat indignare și dezaprobare din partea celor din jur. Mai ales – în primii ani de căsătorie.

„Oh, a fost un șoc pentru toată lumea. Eram un idol pentru fetele tinere, burlac și brusc m-am căsătorit” – își amintește muzicianul. – Când m-am întors fericit de la Las Vegas și am povestit despre căsătoria mea, managerul meu a fost foarte furios. “Înțelegi ce înseamnă asta pentru cariera ta?!” – mi-a strigat.

Chiar și mama lui John s-a supărat și nu a acceptat această căsătorie surpriză. „Nu am impresionat-o deloc”, spune muzicianul. – Dimpotrivă. Toată America era în doliu în acea duminică. Cum am putut să fac asta? Au încercat să ne certe, să ne despartă.” –  își amintește el.

Dar se pare că acest mariaj nu a fost doar fericit, ci foarte fericit. După cum recunoaște Bon Jovi, acum, după 30 de ani, își iubește soția și mai mult. 

„Absolut totul se ține pe soția mea: familia, cariera mea, eu însumi. Sunt recunoscător lui Dumnezeu că mi-a oferit această minune – să iubesc și să am încredere. Soția mea este cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o vreodată. Calmul și încrederea ei m-au ajutat să ating culmile succesului. Nu este în spatele meu și nu este în umbra unui muzician celebru, ea este continuarea mea.”

Soții sunt mari filantropi. Dorothea Hurley, de exemplu, a condus proiectul „Bucătăria sufletului”, al cărui obiectiv era să-i hrănească pe cei nevoiași cu mâncare caldă. „Soția mea face toată munca și toate meritele îmi sunt atribuite mie”, glumește muzicianul.

Soția lui John Bon Jovi nu a încercat niciodată să atragă atenția. „De obicei stau în timpul concertelor sale și doar ascult. Îmi plac toate piesele soțului meu – sunt frumoase. Dar când le asculți live este ceva incredibil!”

De asemenea, nu se supără pe numeroasele admiratoare care îl urmăresc pe cântăreț. Dimpotrivă, Dorothea le este sincer recunoscătoare pentru faptul că acestea adoră munca soțului ei.

Soții au reușit să obțină echilibru și armonie în căsătorie. Au împărțit aceste două imagini – „John Bon Jovi – vedetă rock” și „Bon Jovi – soț și tată”.

Atunci când muzicianul și soția sa sunt rugați să dezvăluie secretul fericirii de familiei – ei doar zâmbesc fericiți și se iau de mâini. Ei susțin că nu există nimic special care să poată fi împărtășit cu alții.

„Singurul lucru este că creștem într-o singură direcție”, spune Dorothea. „Cumva funcționează. Ne-am mișcat întotdeauna în aceeași direcție, niciodată în direcții opuse. Acesta este tot secretul.”