„Vreau să fiu special pentru ea”: Kevin Costner despre secretul unei căsnicii fericite și puternice.

Actorul american de 64 de ani este cunoscut în toată lumea. În rolurile sale îl cunoaștem ca fiind un om puternic, încrezător, mereu învingător. Dar în culise rămâne viața lui personală. Iar ea nu este deloc un film: actorul a experimentat dragoste și dezamăgire, divorț și singurătate sfâșietoare. Din căsătoria cu prima soție, Cynthia Silva, care a durat între 1978 și 1994, actorul are trei copii.

După divorț, Kevin Costner s-a întâlnit cu diferite femei, dar se despărțea imediat de ele. Nici nașterea fiului nelegitim în 1996 nu a schimbat nimic. El deja se împăcase cu starea lucrurilor și nici nu încerca să schimbe ceva.

Nimic nu părea să se schimbe, până în momentul în care a cunoscut-o pe frumoasa Christine Baumgartner (model și designer) pe terenul de golf.

„Când am întâlnit-o pe Christine, nici nu bănuiam că mă pot îndrăgosti din nou de cineva.” – își amintește actorul. „Dar imediat ce am început să ne întâlnim, m-am vindecat de pesimismul meu. De parcă o forță necunoscută m-a adunat din nou dintr-o mie de părți care păreau rupte pentru totdeauna. De parcă m-am născut din nou.”

Cu toate acestea, numai în basme și filme, eroii se căsătoresc imediat și trăiesc fericiți. Deși relația dintre Kevin și Christine era minunată și ei se adorau reciproc – cuplul s-a despărțit. Din fericire, nu pentru totdeauna.

„Frica nu mi-a permis să mă căsătoresc cu Christine. Ea își dorea un copil, în timp ce eu nu eram sigur că voi fi un tată bun ”, a recunoscut actorul.

Dar celebrul actor nu a putut să o lase să plece. ”La despărțire Christine mi-a spus: Te iubesc și te voi aștepta. Dar nu mult timp. Dacă te răzgândești, întoarce-te și te voi accepta.”- își amintește el.

„Și am făcut-o! Nu puteam trăi fără ea.” – spune Kevin Costner.

Kevin și Christine erau din nou împreună. În 2003, s-au logodit, iar un an mai târziu s-au căsătorit la ferma actorului, lângă Aspen. Nunta a fost foarte frumoasă. Au fost prezente chiar și cele două fiice ale lui Kevin din prima căsătorie.

Și oricât de frică i-a fost actorului să aibă mai mulți copii, el a devenit din nou tată. De trei ori…

Kevin Costner s-a schimbat mult. El s-a dedicat complet familiei. În fiecare zi voia să dovedească încă o dată că este un soț și un tată bun.

La 15 ani de la nuntă, Kevin Costner recunoaște că a devenit mai fericit: „M-am îndrăgostit și mai mult de viață, de soția mea și de copii.”

”Am o soție foarte frumoasă și nu vreau să se uite la altcineva. De aceea, încerc să devin special pentru ea, cel mai bun, cel mai grijuliu.”

Întrebat de jurnaliști despre secretul unei căsnicii fericite și puternice, Kevin Costner a răspuns: „Probabil este capacitatea de a-ți admite greșeala și de a-ți cere iertare. Știu că sună foarte banal. Dar din anumite motive, multor oameni le este extrem de dificil să spună „Scuze”. Nu trebuie să-ți fie frică să-i spui persoanei iubite că ai greșit și că îți pare rău, chiar dacă în interior ești sigur că ai dreptate. Acest lucru doar consolidează relația!”