20 de femei obosite: De ce sunt capabile mamele atunci când nu dorm suficient.

Un grup de mămici au împărtășit cele mai amuzante incidente care li s-au întâmplat în primele luni după naștere.

1. „L-am dus pe fiul meu în mașină și l-am fixat în scaun. Abia după aceea am observat că am ieșit desculț, în tricou și chiloți.”

2. „Eram atât de obosită încât am uitat numele fiului meu. Arătam cu degetul spre fotografia lui din monitor și îl întrebam pe soțul meu: „Acesta, cum se numește – se simte bine?”

3. „Într-o dimineața mi-am făcut o cafea instant. Doar la a doua înghițitură mi-am dat seama că beau apă clocotită, fără cafea și zahăr. ”

4. „Am încercat să deblochez ușa casei apăsând insistent butonul de la alarma mașinii. Cinci minute am blestemat-o că nu se deschide. “

5. „Eram atât de ”zombie” încât îndepărtându-mi machiajul și scoțându-mi cerceii, aruncam și cercei și șervețele murdare în cutia de bijuterii.”

6. „Prin vis, am auzit bebelușul plângând și am început să-l legăn, fără să deschid ochii. Și pentru că plânsul nu se oprea, m-am uitat ce țin în brațe. Era pisica. Probabil, a decis că stăpâna e nebună.”

7. „M-am trezit în miez de noapte la strigătul copilului, m-am apropiat de ușă și am întrebat:„ Cine este?”

8. „Am așezat cu atenție și grijă un coș plin de rufe murdare în dulap.”

9. “În prima lună după naștere, eram atât de nebună, încât îi scriam soțului meu, care stătea alături de mine, mesaje întrebându-l „unde este? ”

10. „După spital, îmi doream cel mai mult vafe de casă. Chiar în prima dimineață acasă am făcut vafe și le-am turnat deasupra lichid de spălat vase în loc de sirop.”

11. „Odată, în timp ce alăptam, m-am panicat și am început să caut copilul: „Unde este? Unde?” Soțul m-a privit mirat și mi-a spus: „Uh, scumpo, îl hrănești în acest moment”.

12. „Odată am ieșit în curtea casei în sutienul de alăptat cu cupele deschise.”

13. „Iar eu în aceeași îmbrăcăminte i-am deschis ușa omului cu pizza. Tipul s-a rușinat și s-a uitat spre tavan, eu însă nu înțelegeam ce se întâmplă.”

14. „Am mers la magazin să fac cumpărături. Și ca o mamă responsabilă, mai întâi am fixat copilul în scaun. Apoi am plecat acasă, lăsând coșul plin în parcarea supermarketului.”

15. „După ce mi-am muls laptele la trei dimineața, am intrat în bucătărie și l-am turnat în chiuvetă. Doamne, ce am mai țipat când am înțeles ce am făcut”.

16. „Noaptea, am încercat să schimb scutecul copilului, dar totul s-a încheiat cu așezarea unui scutec curat deasupra celui murdar.”

17. „Într-o noapte, m-am ridicat cu cel mic în brațe și am intrat în bucătărie. M-a speriat sforăitul ce se auzea din bucătărie. Se dovedește că am uitat-o pe fiica mea de doi ani în scaun, iar ea a adormit acolo.”

18. „În vis, l-am apucat pe soțul meu strâns, visam că micuțul a căzut din pat”.

19. „Multă vreme îi spuneam pediatrului nostru veterinar”.

20. „Auzind copilul plângând, i-am introdus cu grijă soțului meu sfârcul în gură.”

Ați avut cazuri ridicole în perioada maternității?