După 13 ani de căsătorie, Matthew McConaughey încă îi mai scrie scrisori de dragoste soției sale.

Celebrul actor american Matthew McConaughey, s-a îndrăgostit ca un adolescent de viitoarea sa soție, Camila Alves. Au trecut 13 ani de atunci, dar sentimentele lui au rămas aceleași. El consideră că întâlnirea cu soția sa – este cel mai uimitor eveniment din viața sa. „Nimic nu s-a schimbat. Doar o ador!” – le spune el reporterilor.

„Am fost și rămân foarte devotat soției mele. Ea este totul pentru mine! Îmi place să fiu fascinat, nu vreau să distrug această magie”, a spus el pentru revista Playboy.

Actorul a cunoscut-o pe Camila în 2006, într-un bar. „Când a trecut pe lângă mine într-o rochie turcoaz, am întrebat: „Uau, ce este asta?” Exact, nu „Cine este aceasta?” Grație, personalitate, siluetă, frumusețe – de unde sunt toate astea? Ce este asta? De îndată ce privirile noastre s-au întâlnit, în minte de parcă cineva mi-a șoptit: „Ridică-ți fundul de pe scaun și fugi după ea.”

În continuare, cuplul s-a înțeles bine, au fost fericiți, dar nu vorbeau despre căsătorie. “Cred că este ceva la ce ajungi după o perioadă”, a spus Camila într-un interviu. „Nu am fost niciodată obsedată de căsătorie. Pentru mine, este mai important să știu că în casă domnește pacea și armonia, că toți sunt sănătoși, că cresc copiii și ne bucură. Nu știam și nici nu înțelegeam cât de importantă este oficializarea căsătoriei până în momentul în care am trecut prin această ceremonie.”

În 2012 ei au pornit în această aventură. Astăzi cuplul crește trei copii și sunt foarte fericiți. Nimic nu s-a schimbat: familia este o prioritate pentru ei.

Soții adoră să-și facă surprize pentru a petrece timpul în doi și a se bucura de compania celuilalt. Camila spune că adoră să gătească împreună și să discute despre tot și toate. Și uneori chiar „fug” într-o cameră de hotel. „Faptul în sine este important, te trezești dimineața nu din cauza țipetelor de copii, ci în tăcere. Acest lucru este atât de important pentru creierul mamei.”

Matthew și Camila sunt mereu împreună și încă încearcă să se mulțumească reciproc, chiar și în lucruri mici.

„Asta te ajută să te simți special și să păstrezi viu focul iubirii”, spune Matthew. – Nu trebuie să cumperi ceva pentru a-ți bucura iubita. Atenția și grija nu se măsoară în bani. De exemplu, eu în continuare îi scriu scrisori de dragoste soției mele, îi citez poezia preferată de dragoste. Ea știe că acest lucru este mult mai valoros decât orice obiect cumpărat din magazin.”