25 de ani de căsătorie: Michelle Pfeiffer se simte în continuare „cea mai fericită fată din lume”.

La început, toate relațiile par magice și incredibile. Te simți special. Din păcate, viața își introduce propriile ajustări. Rutina, copiii, problemele … Crezi că li se întâmplă tuturor?! Nu. Printre noi există oameni norocoși care se simt speciali chiar și după mulți ani de căsătorie. Chiar dacă au trecut 25 de ani.

Actrița americană Michelle Pfeiffer și scenaristul David Kelly, sunt cu adevărat norocoși. Povestea lor de dragoste este incredibilă și poate fi subiectul unui film de dragoste.

Așadar, Michelle Pfeiffer, după o căsătorie nereușită cu actorul Peter Horton în ianuarie 1993, l-a cunoscut pe scenaristul David Kelly. S-au căsătorit la 10 luni după ce s-au cunoscut pe 13 noiembrie 1993. Chiar înainte de a se întâlni cu Kelly, actrița a început procesul de adopție, iar în martie 1993 a devenit mama unei fetițe nou-născute, Claudia Rose Pfeiffer. În august 1994, actrița a născut un băiețel, John Henry Kelly.

„L-am ales pe David și nu regret deloc. Cred că am avut noroc… Recunosc că nu am întâlnit niciodată un bărbat mai cinstit și mai decent decât soțul meu. Îl respect sincer pentru tot: pentru mintea strălucită și simțul umorului, pentru atenție și tandrețe. Sunt sigură că acesta este cel mai important lucru – să-ți respecți partenerul. Pentru că oricât de magnific ar fi, dacă nu-l respecți sau îl tratezi cu aroganță, relația este sortită la eșec.”

Michelle Pfeiffer spune că o relație puternică este rezultatul muncii ambilor parteneri. Ea și soțul ei au făcut odată alegerea – și nu regretă. 

„Viața constă din alegeri și nu întotdeauna am făcut alegerile corecte, din păcate. Abia când l-am cunoscut pe David, am înțeles că în sfârșit am făcut cea mai importantă și cea mai corectă alegere din viața mea. Eu și soțul meu într-adevăr ne potrivim. Ambii prețuim foarte mult relația și lucrăm neobosit asupra ei. Avem aceleași valori de viață, o atitudine responsabilă față de muncă și familie. Și cel mai important, ne respectăm reciproc.” – spunea actrița într-un interviu.

Cum au reușit să mențină dragostea și pasiunea?

”Nu este deloc dificil! Eu niciodată nu spun secretele soției mele altor oameni. – râde David. Dar dacă în serios, presupun că este pentru că ne iubim sincer și întotdeauna ne ținem de mâini.”

Nici Michelle, nici David nu sunt perfecți. Dar, în ceva totuși sunt perfecți: în cele mai dificile și decisive momente din viața lor – se sprijină întotdeauna.

”La început așteptam că se va întâmpla ceva și ne vom despărți. Dar a trecut o lună, două, un an… Și am realizat treptat că povestea noastră de dragoste are un scenariu minunat. Deși nu mi-a fost ușor să cred că în lumea noastră există oameni decenți precum David. Mai mult decât atât, el are un simț al umorului excelent și mai este și foarte talentat. Toate împreună m-au cucerit instantaneu. M-am îndrăgostit pentru prima dată și pentru totdeauna.”