Diferența principală dintre femeia căsătorită de cea necăsătorită, în opinia unui bărbat experimentat.

Urmărind femeile sau comunicând cu ele, un bărbat experimentat poate distinge o femeie căsătorită și una necăsătorită în câteva minute. Prin ce se deosebesc? Prin energie, maniere, îmbrăcăminte, expresii faciale?

Prima femeie, cu toată înfățișarea ei te roagă să-i fii tată sau mamă, să o compătimești, să-ți milă de ea, să o ascunzi de toate grijile și problemele. A doua s-a încurcat atât de mult în sine și în sentimentele sale, încât o altă persoană cu atât mai mult nu o poate înțelege.

A treia este foarte nefericită și așteaptă să vină bărbatul să o facă fericită și doar atunci totul se va schimba. A patra consideră că bărbații sunt datori, ea așteaptă un astfel de bărbat, care îi va fi dator ei.

A cincea se apără și consideră că bărbații sunt periculoși, ea îl caută pe cel care o va proteja, dar cum o poți proteja pe cea care își învârte sabia în toate direcțiile, împiedicând orice apărător să se apropie?

Pare a fi o cameră dezordonată în care femeile își caută un bărbat, în loc să facă curățenie singure. Și chiar dacă există un astfel de bărbat, atunci după ce a rezolvat problema, el se va plictisi și va merge să caute altceva sau va obosi să curețe acolo unde cineva face mizerie din nou.

Bărbații nu vor să construiască relații cu femeia care este deja nefericită. Ce se va întâmpla cu ea ulterior, când se va confrunta cu dificultățile de familie? Acum ea nu are probleme, copii…

Bărbatul nu vrea să-i înlocuiască mama și nici nu vrea ca femeia să lupte cu el, să se certe din orice motiv. O astfel de femeie va rămâne din nou singură cu dezordinea din interiorul ei.

Doar ea își poate face ordine, singură. Aceasta se numește maturitate, când omul este responsabil pentru ordinea din interiorul său, pentru sentimentele, acțiunile și gândurile sale.

Poziționarea ca victimă vorbește despre imaturitate, așa poți atrage doar un bărbat care nu vrea să construiască o relație pe termen lung și nu vrea să poarte responsabilitatea.

Ordinea din lumea interioară întotdeauna este proiectată în exterior și se reflectă prin ordine în toate domeniile vieții. Gunoiul din interior împiedică femeia să se manifeste, să se deschidă.

Care este diferența dintre femeia căsătorită și cea necăsătorită?

Ordinea în gânduri, fapte și sentimente. Pentru a te căsători trebuie să fii într-o poziție adultă, să-ți faci ordine singură în suflet și în minte.

Femeile căsătorite nu au supărări și atitudini negative față de bărbați, acest lucru se poate vedea clar în comunicare, ele nu consideră că bărbații sunt cauza tuturor necazurilor lor sau, dimpotrivă, nu așteaptă ca ei să le facă fericite, ele tratează bărbații cu respect.

Sunteți de acord că principala diferență a femeilor necăsătorite este dezordinea din minte și suflet, poziția imatură de victimă?