Gesturi inconștiente pe care bărbatul le face doar în prezența femeii de care este îndrăgostit.

De multe ori bărbații nu observă acest lucru. Nu observă mișcările și gesturile inconștiente care îi trădează.

Observă poziția picioarelor.

Dacă bărbatul vrea să plece, un picior va fi îndreptat în direcția ușii, iar celălalt de la tine.

Dacă ambele picioare sunt îndreptate spre tine – acest gest spune că bărbatului îi place compania ta și nu vrea să plece. Dacă spui că acesta nu este un indicator, verifică. Numai un bărbat îndrăgostit vrea să petreacă timpul cu femeia.

Bărbatul încearcă să interacționeze mai mult. Acest lucru poate fi observat când sunteți într-un grup. Dacă sunteți mulți, iar bărbatul glumește și încearcă să comunice doar cu tine, acesta este un indicator bun. Adesea, bărbatul poate glumi doar pe acele subiecte pe care le-ați discutat. Astfel el vrea să consolideze legătura voastră. Ieri i-ai povestit despre pisica ta, iar astăzi el glumește toată ziua despre asta.

Caută orice motiv să atingă femeia. Dacă vrea să te cheme, îți va atinge umărul. Dacă este timid, atunci te va atinge cu degetul. În orice caz, va exista o interacțiune cu femeia. Dacă bărbatul te atinge des, cu siguranță este îndrăgostit de tine.

Un alt gest care trădează bărbatul îndrăgostit – într-o situație în care toată lumea din grup râde, el în mod inconștient se uită la cea pe care o place cel mai mult. Astfel, îți poți da seama de cine este îndrăgostit. De asemenea, poți urmări cine se uită la el, dacă te interesează.

Cert este un lucru, bărbatul îndrăgostit vrea să interacționeze cât mai des și să petreacă cât mai mult timp cu femeia pe care o place.