Alege o bijuterie din imagine și află ce ascunde mintea ta subconștientă!

Ce obstacole pot sta în calea fericirii tale în viața personală sau cum să devii mai fericită și mai armonioasă în relații?

Alege una dintre bijuteriile din imagine și află ce ascunde mintea ta subconștientă!

Rezultatele:

1. Toate problemele tale vin din minte. Încetează să rotești în minte cuvintele, faptele și evaluările celorlalți. Încearcă să te relaxezi și să faci ceea ce dorești (tu sau persoana iubită).

2. Probabilitatea să fii trădată de partener este foarte mare. Ești dispusă să te adâncești și să te dizolvi în persoana iubită. Însă bărbații sunt vânători după natura lor. Cu cât fugi mai departe de el (sau cel puțin te prefaci că fugi) – cu atât mai activ el este dispus să te cucerească. Încearcă ocazional să joci rolul femeii seducătoare inaccesibile. Și atunci el nu va avea timp să se gândească la altele.

3. Bărbații gândesc diferit. Acest lucru este dovedit de oamenii de știință. Deci, de ce mai aștepți ca el să-ți ghicească dorințele și visurile. Nu va ghici. Ești – FEMEIE! Ești – gâtul. Învață să-ți pui dorințele în mintea lui. Exprimă-ți cerințele în ”limbajul masculin”.

4.Te îngrijești așa cum meriți? Asigură-te că ai grijă de tine zilnic. Te ai doar pe tine. Este clar că există îndatoririle, casa, familia, treburile … dar cel puțin 10 minute pe zi poți să-ți dedici? Poți! Deci, fă-o!

5. Bărbații aud informațiile doar primele 10 secunde. Apoi gândurile lor dispar din minte. Și atunci când tu, în monologul tău, ajungi la idea principală – el fizic este lângă tine, dar cu gândurile pe o insulă pustie. Și mâine nu își va aminti deloc conversația. Fii mai concisă.

6. Ai grijă de bărbat mai bine decât mama lui. El se simte bine cu tine, este mulțumit. Dar pentru armonie – și el trebuie să aibă grijă de tine. Cere-i micul dejun în pat sau să-ți facă masaj. Lasă-l sa lucreze puțin.

7. Fericirea este atunci când toți sunt împreună... dar părinții intervin în viața ta, stabilind ordinea lor în mintea și în sufletul tău? Fii atentă. Părinții trăiesc viața pe care ți-ai dori să o trăiești? Dacă nu, caută o modalitate de a nu reacționa la sfaturile lor. Iubește-i, ai grijă de ei, dar viața ta este viața ta.

8. Ambii sunteți obosiți. Petreceți seara împreună. În pat. Mergeți la culcare la ora 9 seara și numărați în minte până când adormiți. Iar a doua zi la 6 dimineața treziți-vă și ieșiți la plimbare. Schimbarea regimului vă va aduce beneficii.

9. Pasiunea întotdeauna trebuie să fie prezentă într-o relație. Stați bine la acest capitol? Minunat. Dacă nu, rezolvați problema. Bărbatul iubește cu ochii și vrea să știe că are cea mai bună, frumoasă și pasională femeie.