Un detaliu, care în opinia bărbaților, face femeia extrem de atractivă.

Și nu este vorba de picioarele lungi sau pielea elastică! De fapt, acest detaliu necesar și foarte important nu se aplică aspectului. Și dacă se aplică, atunci indirect.

Întrebându-se „ce vor bărbații?”, femeile nu găsesc niciun răspuns. Dar în viață cel mai important lucru este să mergi pe calea cea bună. De aceea, vă sfătuiesc  să renunțați la cele o mie și unu de moduri de a atrage bărbații și conectați logica. Deci, ce detaliul face ca ORICE femeie să fie atractivă?

Frumusețea nu este în ochiul privitorului, este în altă parte.

Cel mai probabil ați observat femei plinuțe pe care nu le poți numi etalonul frumuseții, dar ele radiază o energie specială și o dorință de viață pe care nu le poți trece cu vederea. Se întâmplă ceva ciudat: femeile plinuțe și cele cu forme nestandard atrag bărbații mai mult decât femeile slabe. Frumusețea nu este în ochiul privitorului, este în urechile lui!

Simțul umorului – este detaliul care face femeia de o mie de ori mai atractivă.

Mulți bărbați cred că simțul umorului face femeia atractivă și populară. Gândește-te: o femeie urâtă (fiecare cu gustul său) cu un bun simț al umorului, care știe să înveselească bărbatul, provoacă mult mai multă simpatie decât o femeie frumoasă care tace. Umorul descarcă atmosfera, apropie oamenii, îi reunește.

Dacă fata răspunde pozitiv la glumele unui tânăr – aceasta este deja 90% succes. Pentru că ei se simt confortabil împreună și nu le pasă de lungimea picioarelor sau circumferința taliei.